Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Iron Man βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Χαλκ

Όταν ο Iron Man βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Χαλκ

Πρόκειται για μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Avengers: Age of Ultron. Ο Iron Man -κατά κόσμον Τόνι Σταρκ- «τα βάζει» με τον Χαλκ, σε μία σύγκρουση υπερηρώων που αναμένεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές των κόμικ. Δείτε το βίντεο

Πρόκειται για μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Avengers: Age of Ultron. Ο Iron Man -κατά κόσμον Τόνι Σταρκ- «τα βάζει» με τον Χαλκ, σε μία σύγκρουση υπερηρώων που αναμένεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές των κόμικ.

Μάλιστα, στη σκηνή ο Τόνι Σταρκ φοράει το λεγόμενο «Hulkbuster», μία στολή ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τον Χαλκ.

Το γεγονός αυτό δεν είναι χωρίς άνευ σημασίας, αν σκεφτεί κανείς την πορεία που πρόκειται να ακολουθήσουν οι ταινίες της Marvel το επόμενο διάστημα. Ήδη, έχει ανακοινωθεί ότι ο νέος Captain America θα μεταφέρει στην οθόνη το κόμικ Civil Wars που φέρνει τον Τόνι Σταρκ αντιμέτωπο με τον Captain America (και οδηγεί σε αυτό που λέει ο τίτλος: έναν εμφύλιο μεταξύ υπερηρώων).

Το Hulkbuster δείχνει, λοιπόν, ότι στο μυαλό του Iron Man δεν έχει αποκλειστεί η ιδέα ότι ίσως χρειαστεί να πολεμήσει με τους «δικούς του» -εξού και η χρησιμότητα μιας στολής που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει ειδικά τον Χαλκ.

* Η ταινία «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024