Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το δράμα των προσφύγων

Αντζελίνα Τζολί: Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το δράμα των προσφύγων

Το δικό της κατηγορώ εξαπέλυσε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, στέλεχος της εκστρατείας υπέρ των προσφύγων στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. «Σχεδόν 4 εκατομμύρια σύροι πρόσφυγες είναι θύματα μιας διαμάχης στην οποία δεν συμμετέχουν. Παρ' όλα αυτά στιγματίζονται και θεωρούνται βάρος. Είμαι εδώ για αυτούς, διότι αυτός είναι ο ΟΗΕ τους. Εδώ όλες οι χώρες και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» είπε.

Το δικό της κατηγορώ εξαπέλυσε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, στέλεχος της εκστρατείας υπέρ των προσφύγων στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. «Σχεδόν 4 εκατομμύρια σύροι πρόσφυγες είναι θύματα μιας διαμάχης στην οποία δεν συμμετέχουν. Παρ’ όλα αυτά στιγματίζονται και θεωρούνται βάρος. Είμαι εδώ για αυτούς, διότι αυτός είναι ο ΟΗΕ τους. Εδώ όλες οι χώρες και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» είπε.

Η Τζολί που έχει επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων από τη Συρία και άλλες χώρες υποστήριξε ότι οι ηγέτες του κόσμου εξακολουθούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το πρόβλημα.

«Το πρόβλημα είναι η έλλειψη πολιτικής βούλησης. Κοιτώντας τη Συρία και το κακό που γεννήθηκε από τις στάχτες της αναποφασιστικότητας βλέπουμε ότι η ικανότητα του κόσμου να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τους αθώους έφτασε στο κατώτερο σημείο» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024