Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια «Twin Peaks»

Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια «Twin Peaks»

Πριν από μερικούς μήνες, η ανακοίνωση της αναβίωσης της κλασικής σειράς του Ντέιβιντ Λιντς  Twin Peaks προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές της. Κι ενώ όλοι οι συντελεστές φαινόταν να επιστρέφουν, ο δημιουργός της σειράς ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αποχωρεί λόγω χρηματικών διαφορών.

Πριν από μερικούς μήνες, η ανακοίνωση της αναβίωσης της κλασικής σειράς του Ντέιβιντ Λιντς Twin Peaks προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές της.

Κι ενώ όλοι οι συντελεστές φαινόταν να επιστρέφουν, ο δημιουργός της σειράς ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αποχωρεί λόγω χρηματικών διαφορών.

Ο Λιντς δήλωσε ότι δεν του δόθηκαν αρκετά χρήματα «για να κάνει το σενάριο με τον τρόπο που αισθανόταν ότι έπρεπε να το κάνει».

«Αυτό το Σαββατοκύριακο άρχισα να τηλεφωνώ στους ηθοποιούς και να τους ενημερώνω ότι δεν θα σκηνοθετήσω (σ.σ. τη σειρά)» είπε.

Ωστόσο, δήλωσε ότι ίσως το πρότζεκτ να μην έχει «πεθάνει».

Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime εξέφρασε την ελπίδα να γυριστεί τελικά η σειρά με τη συμμετοχή και των δύο δημιουργών (του Λιντς και του Μαρκ Φροστ).

Η ανακοίνωση του Λιντς δημιουργεί πάντως ερωτηματικά σχετικά με το εάν θα γυριστεί η τηλεοπτική σειρά, καθώς ο σκηνοθέτης θεωρείται η «ψυχή» της σειράς μυστηρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024