Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά γυρίσματα η πρώτη ελληνική ταινία 3D

Ξεκινά γυρίσματα η πρώτη ελληνική ταινία 3D

«Ο Μαγικός Καθρέφτης», μία κωμωδία με ταξίδια στον χρόνο, είναι η πρώτη ελληνική ταινία 3D. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, ξεκίνησε μόλις γυρίσματα στην Αθήνα.

«Ο Μαγικός Καθρέφτης», μία κωμωδία με ταξίδια στον χρόνο, είναι η πρώτη ελληνική ταινία 3D. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, ξεκίνησε μόλις γυρίσματα στην Αθήνα.

Η ταινία φέρνει ξανά μαζί την ομάδα που δημιούργησε την επιτυχημένη Νήsos: εκτός από τον Χρήστο Δήμα στη σκηνοθεσία, στο σενάριο βρίσκουμε τους Έλενα Σολωμού και Κωστή Παπαδόπουλο και στην παραγωγή τον Γιάννη Ιακωβίδη.

Η ταινία έχει ως ήρωα τον Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος το πρωί είναι έφορος αρχαιοτήτων και το βράδυ υπάλληλος σε βενζινάδικο. Όταν θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που θα κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις ευχές του.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Ζέτα Δούκα.

Οι ήρωες της ταινίας ταξιδεύουν στον χωροχρόνο, μπλέκουν σε περιπέτειες και ερωτεύονται.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Black Orange SA (Νήsos, Straight Story, Bank Bang, Μικρά Αγγλία, Το Λιβάδι που Δακρύζει).

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, σε ιστορικούς χώρους και κτίρια της πόλης, και θα διαρκέσουν συνολικά δύο μήνες.

Οι συντελεστές δηλώνουν για την επιλογή του 3D: «Η εμπλοκή των θεατών με τρόποσυναρπαστικό αποτελεί ένα στοίχημα και μια πρόκληση σε μια εποχή όπου η καινοτομίαστην τέχνη, και ειδικά στον κινηματογράφο, οφείλει να αποτελέσει το αντίβαρο στηνεκτεταμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική αμηχανία».

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις αρχές του 2016, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024