Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταξιωμένοι δημιουργοί προσφέρουν τα έργα τους για τα «Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα»

Καταξιωμένοι δημιουργοί προσφέρουν τα έργα τους για τα «Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα»

Καταξιωμένοι και νέοι ταλαντούχοι εικαστικοί προσέφεραν έργα τους ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν τα «Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα». Η σχετική έκθεση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τα «Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα» και θα πραγματοποιηθεί από 28 Mαρτίου έως 5 Απριλίου στο Κέντρο Τεχνών-Πάρκο Ελευθερίας.

Καταξιωμένοι και νέοι ταλαντούχοι εικαστικοί, συνεχίζοντας την παραδοσιακά στενή σχέση των καλλιτεχνών με τα έργα του π. Γεωργίου Πυρουνάκη, προσέφεραν έργα τους ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν τα «Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα».
{{{ map }}}
Οι Γ.Βαρλάμος, Γ.Βακιρτζής, Εύα Μελά, Μ.Παντελιάς, Κ.Ρόκος, Ρ.Σαρελάκου, Ν.Δεσεκόπουλος, Γ.Ζιάκας, Μ.Κατζουράκης, Α.Κέπετζης, Χ.Μπότσογλου, Β.Παπατσαρούχας, Ε.Γκόνου, Ν.Σιότροπου, Ε.Χατζημιχάλη, Α.Κομιανού και ακόμα 50 καλλιτέχνες έχουν προσφέρει έργα τους, τα οποία μαζί με βιβλία σημαντικών εκδοτικών οίκων περιλαμβάνονται στην 24η Έκθεση Προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τα «Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα» και θα πραγματοποιηθεί από 28 Mαρτίου έως 5 Απριλίου 2015 στο Κέντρο Τεχνών-Πάρκο Ελευθερίας (παλιό ΕΑΤ-ΕΣΑ) στη λεωφ. βασ. Σοφίας.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για παιδιά και νέους και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών από γονείς άνεργους, οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες, που κατάγονται από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις μας που λειτουργούν τα καλοκαίρια στο βουνό Πατέρας.

* Τα «Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα» είναι μια ΜΚΟ με περισσότερους από 90 ενεργούς εθελοντές, που από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.300 παιδιά της μεγάλης ανάγκης με τη βοήθεια περίπου 3.200 Ελλήνων και ξένων εθελοντών.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης των Έργων που προσέφεραν οι φίλοι Καλλιτέχνες.

Διάρκεια Έκθεσης: 28 Μαρτίου 2015 – 5 Απριλίου 2015
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-20:00 εκτός Δευτέρας
και Κυριακή 10:00-14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7224028, 210-3226019

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024