Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα X-Files φαίνεται πως επιστρέφουν στη μικρή οθόνη

Τα X-Files φαίνεται πως επιστρέφουν στη μικρή οθόνη

Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην αμερικανική τηλεόραση η διάσημη σειρά επιστημονικής φαντασίας που καθόρισε τα '90s είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. «Η αλήθεια είναι εκεί έξω» και οι βασικοί συντελεστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι ότι επιθυμούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην αμερικανική τηλεόραση η διάσημη σειρά επιστημονικής φαντασίας που καθόρισε τα ’90s είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. «Η αλήθεια είναι εκεί έξω» και οι βασικοί συντελεστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι ότι επιθυμούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Πριν από λίγες ημέρες, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε ότι εξετάζει την επιστροφή της σειράς στη μικρή οθόνη.

Οι επικεφαλής του δικτύου δήλωσαν ότι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον δημιουργό της σειράς, Κρις Κάρτερ, ο οποίος -όπως είπαν- εμφανίζεται θετικός στην προοπτική και ότι βρίσκονταν σε επαφή και με τους πρωταγωνιστές της σειράς Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Γκίλιαν Άντερσον, προκειμένου να τους πείσουν να επαναλάβουν τους ρόλους του Μόλντερ και της Σκάλι.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ντουκόβνι, σε συνέντευξή του στην USA Today, δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να επαναλάβει τον ρόλο του πράκτορα του FBI που ερευνά υποθέσεις που έχουν σχέση με μεταφυσικά φαινόμενα. Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθησή του ότι η νέα σειρά X-Files δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Πάντως, έσπευσε να δηλώσει ότι δεν θα τον ενδιέφερε να γυριστεί ολόκληρος κύκλος X-Files, αλλά μόνο κάποια επεισόδια. «Θα είναι σε κάποιου είδους περιορισμένης μορφής» είπε. «Είμαστε πολύ γέροι και δεν έχουμε την ενέργεια για μία ολόκληρη σεζόν».

Αυτή που φαίνεται ότι κίνησε όλη τη διαδικασία για την επιστροφή του X-Files, ήταν η πρωταγωνίστριά του, Γκίλιαν Άντερσον. Μιλώντας νωρίτερα τον Ιανουάριο στο The Nerdist, η Άντερσον είπε ότι θα ήταν «ενθουσιασμένη» εάν μπορούσε να γυρίσει περισσότερα επεισόδια από τη σειρά στην οποία οφείλει την καριέρα της.

Η αντίδραση των θαυμαστών της σειράς που διήρκεσε από το 1993 έως το 2002 ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης και φαίνεται ότι ενθάρρυνε τα στελέχη του Fox να σκεφτούν σοβαρά την αναβίωσή της.

Το πρόβλημα είναι το φορτωμένο πρόγραμμα των συντελεστών. Τόσο η Άντερσον, όσο και ο Ντουκόβνι πρωταγωνιστούν σε άλλες σειρές, ενώ ο Κρις Κάρτερ δεν έχει λάβει ακόμα επισήμως θέση.

Πολλοί εκτιμούν, πάντως, ότι μετά την αποτυχημένη απόπειρα να προβληθεί η σειρά που ετοίμαζε (με τίτλο The After) και με την ενθουσιώδη αντίδραση των θαυμαστών των X-Files, ο Κάρτερ δεν θα αργήσει να πει το ναι.

Εάν η απόφαση αυτή θα είναι και η σωστή, μένει να φανεί.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024