Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» της Disney έρχονται στη Θεσσαλονίκη

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» της Disney έρχονται στη Θεσσαλονίκη

Όταν η Μπελ, μια όμορφη κοπέλα που ζει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, συνάντησε το Τέρας, έναν νεαρό πρίγκιπα που μεταμορφώθηκε σε άσχημο τέρας από τα ξόρκια μιας μάγισσας, γεννήθηκε ένα από τα ωραιότερα παραμύθια στην ιστορία της Disney. «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (12-23 Νοεμβρίου), φιλοδοξώντας να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σ' ένα μαγικό ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Disney.

Όταν η Μπελ, μια όμορφη κοπέλα που ζει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, συνάντησε το Τέρας, έναν νεαρό πρίγκιπα που μεταμορφώθηκε σε άσχημο τέρας από τα ξόρκια μιας μάγισσας, γεννήθηκε ένα από τα ωραιότερα παραμύθια στην ιστορία της Disney.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ανέβηκε στην κινηματογραφική οθόνη το 1991, κερδίζοντας θεατές και διακρίσεις -ακόμη και το «βραβείο των βραβείων», το Όσκαρ- κι από εκεί μεταπήδησε στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ, το 1994, όπου κέρδισε εννέα υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και συνέχισε επιτυχημένα για 13 χρόνια.

Η παράσταση, ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου του Μπρόντγουεϊ, έρχεται τον Νοέμβριο (12 – 23/11) για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, φιλοδοξώντας να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σ’ ένα μαγικό ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Disney.

Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σκηνοθέτης της παράστασης Ρομπ Ροθ, η «μυστική συνταγή» του επιτυχημένου αυτού σόου δεν είναι άλλη από μια υπέροχη ιστορία που σού ζεσταίνει την καρδιά, ένα παραμύθι τόσο παλιό όσο και ο χρόνος, που «αγγίζει»ανθρώπους κάθε ηλικίας, «σπάει» το φράγμα της γλώσσας και των συνόρων.

Με περισσότερους από 40 εκατομμύρια θεατές να έχουν παρακολουθήσει την παράσταση μέσα σε δύο δεκαετίες, ο Ρομπ Ροθ εξακολουθεί να συγκινείται με τις αντιδράσεις του κοινού, ενώ δεν κρύβει τη μεγάλη του αγάπη για το ροκ εντ ρολ, που όπως χαρακτηριστικά λέει, τού έσωσε τη ζωή!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024