Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Αφού επιβίωσε ο Παρθενώνας, τότε μπορείτε κι εσείς

Lady Gaga: Αφού επιβίωσε ο Παρθενώνας, τότε μπορείτε κι εσείς

Με εκκεντρικότητα, εκρηκτική ενέργεια και μοναδική διάθεση η Lady Gaga, αν και δεν κατάφερε να γεμίσει το ΟΑΚΑ, κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να την δει από κοντά στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα. Το in.gr βρέθηκε στη συναυλία-υπερθέαμα «ArtRave: The Artpop Ball Tour» της Lady Gaga και σας μεταφέρει εντυπώσεις.

Με εκκεντρικότητα, εκρηκτική ενέργεια και μοναδική διάθεση η Lady Gaga,
αν και δεν κατάφερε να γεμίσει το ΟΑΚΑ, κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο
που βρέθηκε εκεί για να την δει από κοντά στην πρώτη της εμφάνιση στην
Ελλάδα.

Βγαίνοντας στη σκηνή λίγο με τις τις 9 το βράδυ με χρυσό κορμάκι και φτερά και φωνάζοντας «Σας αγαπώ!» και «Έλα ρε!» ξεσήκωσε το κοινό και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το party!
Η πολυαναμενόμενη συναυλία ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και ίσως και κάτι παραπάνω. Ένα φαντασμαγορικό -για τα ελληνικά δεδομένα- show με πολύ χορό, εκκεντρικές εμφανίσεις και μια Gaga ιδιαίτερα επικοινωνιακή, με τρομερή ενέργεια και διάθεση, να αποζημιώνει επί σκηνής τους έλληνες fans της, να τιμά τη χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του show, να συγκινείται και να συγκινεί.
Kαθ’όλη τη διάρκεια αυτού του δίωρου party η «Μother Monster» δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με τον κόσμο που βρέθηκε στο Στάδιο, να ξεσηκώνει το κοινό, να αποκαλύπτει πράγματα για την ίδια, να λέει ελληνικές λέξεις και να δείχνει την αγάπη της για τη χώρα μας.
Από τις αξιομνημόνευτες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η pop star ανέμιζε την ελληνική σημαία που της πέταξαν θαυμαστές από την αρένα και έπειτα τυλίχτηκε με αυτήν ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο μελωδικά της τραγούδια. Δεν παρέλειψε μάλιστα να απευθυνθεί στο κοινό λέγοντας «Έλληνες είμαστε περήφανοι για την πατρίδα σας. Ήθελα πολύ να έρθω, έχετε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, μια χώρα δημιουργίας και έμπνευσης εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα μπλουζάκι που της πέταξε θαυμαστής της από την αρένα, αλλά και να διαβάσει ένα γράμμα που της έδωσε νεαρός οπαδός της από το κοινό, ο οποίος είχε πέσει θύμα bullying και συγκινημένη αποκάλυψε πως σε μικρή ηλικία είχε υποστεί το ίδιο και εκείνη και τον κάλεσε να την επισκεφτεί στα παρασκήνια μετά το τέλος της συναυλίας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική -και όχι μόνο της εμφανίσεις της- τη χθεσινή βραδιά η Gaga μας αποκάλυψε πως όταν ήταν 15 ετών, είχε δουλέψει σε τρία διαφορετικά ελληνικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη για να βγάλει το χαρτζιλίκι της και μάλιστα παρίστανε την ελληνίδα παίρνοντας tips, λέγοντας έτσι πως ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, προτρέποντας τους θαυμαστές της να μην σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους.
Εκτός όμως τις αποκαλύψεις για την ίδια -σας αφήνουμε τελευταία τη σούπα αυγολέμονο που δοκίμασε και ξετρελάθηκε- αποκάλυψη στάθηκε και η εκπληκτική ταχύτητα με την οποία άλλαξε συνολικά 14 κοστούμια, εκκεντρικά και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά, επίσης περούκες, ενώ αποκορύφωμα ήταν το στριπτίζ της επί σκηνής και η μεταμόρφωσή -από την κορυφή έως τα νύχια- μπροστά στο κοινό!
Στο ερμηνευτικό κομμάτι, από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ερμήνευσε κομμάτια όπως τα Just Dance, Do What U Want, Judas, Poker Face, Applause, Alejantro, τα οποία απογείωσαν τη διάθεση του κοινού, ενώ όταν ήρθε η στιγμή για το Βad Romance σήκωσε ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ στον αέρα. Παράλληλα, η ντίβα της pop μας έδειξε ότι μπορεί να ροκάρει αλλά και να… ερμηνεύει όταν κάθισε στο πιάνο και μας απέδειξε την ερμηνευτική της δεινότητα.
Η Lady Gaga αποχαιρέτησε το κοινό της λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ μαζί με τους χορευτές και τους μουσικούς της οι οποίοι υποκλίθηκαν μπροστά σε όλους τους θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο, ευχαριστώντας τους στα ελληνικά λέγοντας: «Σας αγαπώ, φιλάκια μωράκι, ευχαριστώ Athens».
Τζωρτζίνα Ντούτση​

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024