Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Προτιμώ τα τραγούδια μου από την ομορφιά μου

Lady Gaga: Προτιμώ τα τραγούδια μου από την ομορφιά μου

Είναι ποπ σταρ, αλλά λατρεύει τη τζαζ. Κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά δηλώνει μουσικός από τη Νέα Υόρκη. Βάζοντας στη ζυγαριά καριέρα και ομορφιά δεν διστάζει να πει ότι είναι καλύτερη τραγουδίστρια από όσο όμορφη. Ο λόγος για την Lady Gaga που λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό της σόου «Artpop Ball» στο ΟΑΚΑ μιλά στο Βήμα.

Είναι ποπ σταρ, αλλά λατρεύει τη τζαζ. Κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά δηλώνει μουσικός από τη Νέα Υόρκη. Βάζοντας στη ζυγαριά καριέρα και ομορφιά δεν διστάζει να πει ότι είναι καλύτερη τραγουδίστρια από όσο όμορφη. Ο λόγος για την Lady Gaga που λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό της σόου «Artpop Ball» στο ΟΑΚΑ μιλά στο Βήμα και στο δημοσιογράφο, Σάκη Δημητρακόπουλο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που παίζω στην Αθήνα γιατί υπάρχουν πολλές αναφορές στους δώδεκα θεούς μέσα στο άλμπουμ μου. Ιδιαίτερα στην Αφροδίτη που είναι στο επίκεντρο αυτής της δουλειάς» τονίζει στη συνέντευξή της.

Αν και μόλις 28 ετών η Lady Gaga έχει ήδη κάνει πολλά πράγματα στο χώρο της μουσικής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Υπάρχουν πολλά πράγματα για το μέλλον, έχω την εντύπωση ότι δεν έχω ξεκινήσει καν… Το μέλλον είναι απεριόριστο, έχω δείξει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του εαυτού μου» λέει.

Παραδέχεται ότι έχει δεχτεί μεγάλη πίεση λόγω των υψηλών απαιτήσεων που έχουν όλοι από εκείνη: «Ξαφνικά είσαι ποπ σταρ και είσαι διάσημος και όλοι απαιτούν από εσένα να είσαι ανά πάσα στιγμή τέλειος, ενώ στην ουσία δεν είμαι παρά μία μουσικός από τη Νέα Υόρκη».

Βάζοντας στη ζυγαριά καριέρα και ομορφιά δεν διστάζει να πει ότι το βάρος γέρνει προς τη μουσική. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλύτερη τραγουδίστρια από όσο όμορφη, είμαι πολύ καλύτερη δημιουργός τραγουδιών από όσο όμορφη και προτιμώ να έχω όλα αυτά από την ομορφιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024