Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Λεονάρντο ντι Κάπριο ορίστηκε «Αγγελιοφόρος της ειρήνης» του ΟΗΕ

O Λεονάρντο ντι Κάπριο ορίστηκε «Αγγελιοφόρος της ειρήνης» του ΟΗΕ

«Αγγελιοφόρο της ειρήνης» του ΟΗΕ, με βασική του προτεραιότητα τη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όρισε τον αμερικανό ηθοποιό, Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν. Προσκάλεσε τον αστέρα του Χόλιγουντ να εκφωνήσει ομιλία στη Σύνοδο για το κλίμα που οργανώνει ο ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

«Αγγελιοφόρο της ειρήνης» του ΟΗΕ, με βασική του προτεραιότητα τη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όρισε τον αμερικανό ηθοποιό, Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν.

«Ο Ντι Κάπριο αποτελεί μία αξιόπιστη φωνή στους κόλπους του οικολογικού κινήματος και διαθέτει σημαντικά μέσα προκειμένου να κάνει να εισακουστεί το μήνυμά του» υπογράμμισε ο ΓΓ του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο ίδιος προσκάλεσε τον αστέρα του Χόλιγουντ, που ίδρυσε το 1998 ένα ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, να εκφωνήσει ομιλία στη Σύνοδο για το κλίμα που οργανώνει ο ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

«Αυτή είναι η ώρα να δράσουμε, η απάντησή μας στην κλιματολογική κρίση τα επόμενα χρόνια θα καθορίσει χωρίς αμφιβολία την τύχη της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας» επισήμανε ο ηθοποιός σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΗΕ.

Ο Ντι Κάπριο τόνισε ότι «ένιωσε την ηθική υποχρέωση» να αναλάβει αυτόν το νέο ρόλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024