Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Marvel σκοτώνει τον διάσημο ήρωά της, Γουλβερίν

H Marvel σκοτώνει τον διάσημο ήρωά της, Γουλβερίν

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής από τους Χ-Men. Ο Γουλβερίν, ο μεταλλαγμένος του οποίου ο σκελετός είναι μεταλλικός και νύχια πετάγονται από τις κλειδώσεις του, ετοιμάζεται να πεθάνει. Και να παραμείνει νεκρός -τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα της Marvel.

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής από τους Χ-Men. Ο Γουλβερίν, ο μεταλλαγμένος του οποίου ο σκελετός είναι μεταλλικός και νύχια πετάγονται από τις κλειδώσεις του, ετοιμάζεται να πεθάνει.

Και να παραμείνει νεκρός -τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα της Marvel.

H Marvel εκδίδει μία νέα σειρά κόμικ που περιλαμβάνει τέσσερα τεύχη. Ο τίτλος της δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών: «Ο θάνατος του Γουλβερίν».

Στο τέλος του πρώτου τεύχους ο ήρωας της Marvel έχει χάσει τη δυνατότητα αυτοΐασης που τον καθιστούσε ουσιαστικά αθάνατο.

Ο θάνατος δεν μοιάζει μακριά, ειδικά εάν προσέξει κανείς το εξώφυλλο του τέταρτου κόμικ που δείχνει τον χάρο με τη μορφή σκελετού να μεταφέρει μακριά το άψυχο σώμα του σούπερ ήρωα.

Απαντώντας στον σκεπτικισμό που συνοδεύει τις πληροφορίες περί θανάτου των διάφορων κόμικ ηρώων, ο συγγραφέας Τσαρλς Σούλε είπε στη USA Today ότι αυτή τη φορά ο θάνατος του Γουλβερίν είναι «ένα γεγονός που έχει σχεδιαστεί να κρατήσει».

Ο μεταλλαγμένος, είπε, θα χαθεί σίγουρα, αλλά «είναι ο τρόπος του θανάτου του που έχει σημασία».

Και ο υπεύθυνος σύνταξης της Marvel, Άξελ Αλόνσο είπε ότι: «Είναι σαν τον Γκάρι Κούπερ στην ταινία High Noon που ξέρει ότι θα χαθεί, μόνο που δεν ξέρει εάν θα πάει στον παράδεισο ή στην κόλαση όταν όλο αυτό τελειώσει».

Πάντως, αν σκεφτεί κανείς ότι ο θείος του Spider man είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει πεθάνει και έχει παραμείνει νεκρός, πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν ότι ο Γουλβερίν δεν θα ξαναζωντανέψει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024