Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ιστορίες για Αγρίους» ανοίγουν τις Νύχτες Πρεμιέρας

«Ιστορίες για Αγρίους» ανοίγουν τις Νύχτες Πρεμιέρας

Μία μαύρη κωμωδία από την Αργεντινή είναι η ταινία έναρξης του 20ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας. Το Ιστορίες για Αγρίους είναι μία συλλογή από έξι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες που εξετάζουν πώς η σημερινή πραγματικότητα μάς καλεί να απευθυνθούμε σε άγρια ένστικτα για να τα βγάλουμε πέρα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως μία κοινωνία σε κρίση.

Μία μαύρη κωμωδία από την Αργεντινή είναι η ταινία έναρξης του 20ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Ιστορίες για Αγρίους είναι μία συλλογή από έξι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες, οι οποίες όμως βρίσκουν κοινό παρονομαστή στο πώς η σημερινή πραγματικότητα, συχνά, μας καλεί να απευθυνθούμε σε άγρια ένστικτα για να τα βγάλουμε πέρα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως μία κοινωνία σε κρίση.

Οι χαρακτήρες της κάθε ιστορίας πλησιάζουν την τρέλα, πυροδοτούμενοι από συγκεκριμένες καταστάσεις, βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό και φτάνουν σε μία παρανοϊκή μορφή κάθαρσης.

Την παραγωγή σε αυτή την πρωτότυπη κοινωνική σάτιρα συνυπογράφει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Το καστ της ταινίας αποτελείται από τους σημαντικότερους Αργεντινούς ηθοποιούς, ανάμεσά τους και ο Ρικάρντο Νταρίν (Εννέα Βασίλισσες και Το Μυστικό στα Μάτια της) και η Μαρία Ονέτο (Η Ακέφαλη Γυναίκα), ενώ τη μουσική υπογράφει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ (Βαβέλ και Το Μυστικό του Brokeback Mountain) Γκουστάβο Σανταολάγια.

Η πρεμιέρα της ταινίας Ιστορίες για Αγρίους θα γίνει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (μόνο με προσκλήσεις), ενώ θα υπάρξει επαναληπτική προβολή της ταινίας, ανοιχτή για το κοινό, στο πλαίσιο του προγράμματος του φεστιβάλ.

Η προπώληση των καρτών διαρκείας του φεστιβάλ ξεκινά την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00 το απόγευμα στους κινηματογράφους Οντεόν Όπερα 1 & 2, Ιντεάλ και Ταινιοθήκη της Ελλάδος και στις 16.00 στους κινηματογράφους Δαναός 1 & 2. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων στην ιστοσελίδα: www.aiff.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024