Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η «Αθηνών Αρένα» μεταμορφώνεται σε θέατρο «Πάνθεον»

Η «Αθηνών Αρένα» μεταμορφώνεται σε θέατρο «Πάνθεον»

Η «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς μεταμορφώνεται και από χώρος μουσικής και συναυλιών γίνεται θέατρο, με τίτλο «Πάνθεον». Καλλιτεχνικός διευθυντής του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης και μία από τις παραστάσεις που θα φιλοξενήσει την επόμενη σεζόν είναι η επιτυχημένη παραγωγή «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» που παρουσιάστηκε πέρυσι στο «Παλλάς».

Η «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς μεταμορφώνεται και από χώρος μουσικής και συναυλιών γίνεται θέατρο, με τίτλο «Πάνθεον». Καλλιτεχνικός διευθυντής του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το «Πάνθεον» θα φιλοξενήσει την επόμενη θεατρική σεζόν τρεις θεατρικές παραστάσεις και μια ροκ όπερα.

Πρώτη θα ανέβει η παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», που πέρυσι παρουσιάστηκε στο «Παλλάς», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Αρβανίτη, Όμηρο Πουλάκη και Ευανθία Ρεμπούτσικα, που υπογράφει και τη μουσική.

Θα ακολουθήσει μια νέα συνεργασία του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σάκη Ρουβά, που, μετά τις «Βάκχες», θα παρουσιάσουν τους «Άθλους του Ηρακλή» σε μια παράσταση που θα απευθύνεται και σε παιδιά και τη σκηνοθεσία μάλλον πρόκειται να αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Θα ακολουθήσει μια ροκ όπερα με την Αννα Βίσση και τη σεζόν αναμένεται να κλείσει η παράσταση «Βίκτωρ Βικτώρια» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Γιάννη Ζουγανέλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024