Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλαμένκο και Σάρα Μπάρας στο Ηρώδειο στις 15 Σεπτεμβρίου

Φλαμένκο και Σάρα Μπάρας στο Ηρώδειο στις 15 Σεπτεμβρίου

Την ευκαιρία να απολαύσουν στο Ηρώδειο την ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφο Σάρα Μπάρας θα έχουν στις 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του φλαμένκο. Η διάσημη καλλιτέχνιδα έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει την εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία -όπως φανερώνει και ο τίτλος της- παράσταση «Μέδουσα».

Την ευκαιρία να απολαύσουν στο Ηρώδειο την ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφο Σάρα Μπάρας θα έχουν στις 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του φλαμένκο.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει την εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία -όπως φανερώνει και ο τίτλος της- παράσταση «Μέδουσα».

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή του διεθνούς φεστιβάλ της Merida και του φεστιβάλ της Peralada -δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους κάθε χρόνο στηρίζονται σε έργα με θέματα από την ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της ισπανικής πρεσβείας στην Αθήνα, στηρίζοντας τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός της παράστασης μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία της.

H «Μέδουσα» θα παρουσιαστεί επίσης στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών (13 Σεπτεμβρίου), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (17 Σεπτεμβρίου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024