Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Λουπίτα Νιονγκ'ο ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Η Λουπίτα Νιονγκ’ο ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Κέρδισε φέτος Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος και εντυπωσίασε με κάθε εμφάνισή της. Η Λουπίτα Νιονγκ' ο, ένα από τα ανερχόμενα κινηματογραφικά πρόσωπα της χρονιάς, αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό People. Η ηθοποιός είναι μόλις η τρίτη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής (σε διάστημα 25 ετών) που χαρακτηρίζεται ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Οι άλλες δύο είναι η Χάλε Μπέρι και η Μπιγιόνσε.

Κέρδισε φέτος Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος και εντυπωσίασε με κάθε εμφάνισή της.

Η Λουπίτα Νιονγκ’ ο, ένα από τα ανερχόμενα κινηματογραφικά πρόσωπα της χρονιάς, αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η 31 ετών Νιονγκ’ο υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Μεξικό και μεγάλωσε στην Κένυα. Η ίδια δηλώνει ότι παλαιότερα εξίσωνε την ομορφιά με τα πρότυπα που έβλεπε στην τηλεόραση: «Ανοιχτό δέρμα και μακριά, κυματιστά, ίσια μαλλιά».

«Υποσυνείδητα αρχίζεις να εκτιμάς περισσότερο αυτά τα πράγματα, παρά αυτά που διαθέτεις» δηλώνει, λέγοντας ότι ποτέ δεν ονειρεύτηκε ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη του κόσμου.

Η Νιονγκ’ ο δηλώνει ότι το καλύτερο κοπλιμέντο είναι να την χαρακτηρίσει κάποιος όμορφη, χωρίς να φορά ίχνος μέικ απ, πριν βάλει το καλό της φόρεμα ή πριν χτενίσει τα μαλλιά της.

Η ηθοποιός είναι μόλις η τρίτη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής (σε διάστημα 25 ετών) που χαρακτηρίζεται ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Οι άλλες δύο είναι η Χάλε Μπέρι και η Μπιγιόνσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024