Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς νέα συνεργασία ο Τομ Χανκς με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Προς νέα συνεργασία ο Τομ Χανκς με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Τομ Χανκς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, αναμένεται να συνεργαστούν και πάλι. Η ταινία θα βασίζεται στην ιστορία του πιλότου ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, τον Γκάρι Πάουερς, ο οποίος συνελήφθη από τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Τομ Χανκς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, αναμένεται να συνεργαστούν και πάλι.

Η ταινία θα βασίζεται στην ιστορία του πιλότου ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, τον Γκάρι Πάουερς, ο οποίος συνελήφθη από τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter, ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμα ο Σπίλμπεργκ για το εάν θα αναλάβει τελικά τη σκηνοθεσία.

Ο Χανκς θα υποδυθεί τον Τζέιμς Ντόνοβαν, τον δικηγόρο που είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Πάουερς από τη Μόσχα.

Ο Σπίλμπεργκ και ο Χάνκς έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε ταινίες όπως Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν, The Terminal και Catch me if you can.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024