Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ινιάριτου σκηνοθετεί Ντι Κάπριο στο «The Revenant»

Ο Ινιάριτου σκηνοθετεί Ντι Κάπριο στο «The Revenant»

Έναν κυνηγό που παγιδεύεται στην άγρια φύση της Β.Αμερικής θα υποδυθεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο The Revenant, που σκηνοθετεί ο Μεξικανός Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου («21 γραμμάρια», «Βαβέλ»). Πρόκειται για ένα θρίλερ εποχής, τα γυρίσματα του οποίου αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και οι συντελεστές αναμένουν την προβολή της το φθινόπωρο του 2015.

Έναν κυνηγό που παγιδεύεται στην άγρια φύση της Β.Αμερικής θα υποδυθεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο The Revenant, που σκηνοθετεί ο Μεξικανός Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου («21 γραμμάρια», «Βαβέλ»).

Μετά το «Λύκο της Γουολ Στριτ» που τού χάρισε την 5η υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο Ντι Κάπριο επιστρέφει με ένα θρίλερ εποχής που υπογράφει ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας για το «Βαβέλ» Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου.

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, που χρονικά τοποθετείται στο 1823 και αφορά την περιπέτεια του 36χρονου Χιου Γκλας, κυνηγού γούνας.

Ο Γκλας γλιτώνει από την επίθεση μιας αρκούδας, αλλά εκείνοι που τον βοήθησαν αρχικά, στη συνέχεια τού κλέβουν όλα τα υπάρχοντα και τον εγκαταλείπουν όταν Ινδιάνοι λεηλατούν την κατασκήνωσή τους. Ο κυνηγός πρέπει να καλύψει υπό εφιαλτικές συνθήκες πολλές χιλιάδες μίλια έως ότου φθάσει στην κοντινότερη πόλη…

Τα γυρίσματα της ταινίας αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και οι συντελεστές αναμένουν την προβολή της το φθινόπωρο του 2015.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024