Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θέατρο Κατ' Οίκων» εγκαινιάζει το Εθνικό

«Θέατρο Κατ’ Οίκων» εγκαινιάζει το Εθνικό

Θέλοντας να φέρει το θέατρο κοντά στις ευπαθείς πληθυσμιακά ομάδες, το Εθνικό Θέατρο εγκαινιάζει φέτος το «Θέατρο κατ' Οίκων». Αθηναίοι που δεν θα μπορούν να φτάσουν ως τις θεατρικές σκηνές λόγω μεγάλης ηλικίας, αναπηρίας, νοσηλείας, παραμονής σε ίδρυμα ή εγκλεισμού σε σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς και άτομα που λαμβάνουν υπηρεσίες απεξάρτησης, συμμετέχουν στη θεατρική διαδικασία μέσα από δρώμενα που γίνονται στον χώρο τους.

Θέλοντας να φέρει το θέατρο κοντά στις ευπαθείς πληθυσμιακά ομάδες, το Εθνικό Θέατρο εγκαινιάζει φέτος το «Θέατρο κατ’ Οίκων».

Αθηναίοι που δεν θα μπορούν να φτάσουν ως τις θεατρικές σκηνές λόγω μεγάλης ηλικίας, αναπηρίας, νοσηλείας, παραμονής σε ίδρυμα ή εγκλεισμού σε σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς και άτομα που λαμβάνουν υπηρεσίες απεξάρτησης, συμμετέχουν στη θεατρική διαδικασία μέσα από δρώμενα που γίνονται στον χώρο τους.

Η πρώτη δράση που εγκαινιάζει το Θέατρο κατ’ Οίκων φιλοξενείται από το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Η σύμπραξη των δύο φορέων ξεκινάει με ένα διαδραστικό θεατρικό εργαστήρι με τίτλο: «Άστεγος: μια έννοια προς εξερεύνηση».

Το εργαστήριο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και απευθύνεται στα μέλη του, συγκεκριμένα σε άτομα που λαμβάνουν υπηρεσίες απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2013.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024