Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η Ειρήνη Κουμαριανού, η γιαγιά Σοφία του «Παραπέντε»

Πέθανε η Ειρήνη Κουμαριανού, η γιαγιά Σοφία του «Παραπέντε»

Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς.  Η τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, ενώ μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» με την Κάτια Δανδουλάκη.

Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς.

Η τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, ενώ μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» με την Κάτια Δανδουλάκη.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου.

Στην τηλεόραση ερμήνευσε ρόλους στις σειρές όπως «Αναστασία» (1994), «Προδοσία» (1996), «Σαν αδελφές» (1998), «Alma libre» (2001) και «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς», ενώ το 2004 είχε ένα μικρό ρόλο στις «Σαββατογεννημένες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Ακολούθησε το 2006 η μεγάλη επιτυχία με την σειρα «Στο παρά πέντε».

Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε περίπου 40 ταινίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους. Μεταξύ των ταινιών που εμφανίστηκε είναι: «Ιστορία μιας ζωής», «Κορίτσια για φίλημα», «Πολύ αργά για δάκρυα«Η εφοπλιστίνα», «Καπετάν Φάντης Μπαστούνι», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης», «Η νεράιδα και το παλικάρι», «Κρίμα το μπόι σου», «Ο κατεργάρης», «Η Μαρία της σιωπής» κ.ά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024