Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΜΜΑ «καταφθάνουν» την Παρασκευή οι Led Zeppelin

Στο ΜΜΑ «καταφθάνουν» την Παρασκευή οι Led Zeppelin

Μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων δεκαετιών, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του '70 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, οι Led Zeppelin «έρχονται» στην Αθήνα, μέσω του ντοκιμαντέρ από την συναρπαστική συναυλία που έδωσαν το 2007 στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων δεκαετιών, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του ’70 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, οι Led Zeppelin «έρχονται» στην Αθήνα, μέσω του ντοκιμαντέρ από την συναρπαστική συναυλία που έδωσαν το 2007 στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του DVD, Celebration Day, και προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία ενός ιστορικού γεγονότος, με μοναδική υψηλή ευκρίνεια και άψογο ήχο.

Οι κλασικοί ρόκερς παίζουν εξαιρετικά και τα θρυλικά τραγούδια τους, όπως το «Stairway to Heaven», « Whole Lotta Love» και «Kashmir» ακούγονται με την ίδια δύναμη.

Το φιλμ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

Είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να αποκτήσουν εισιτήρια για αυτή τη συναυλία-σταθμό. Μόνο 18.000 τυχεροί εξασφάλισαν μια θέση μετά από διεθνή κλήρωση και οι Led Zeppelin είπαν «ναι» στην κυκλοφορία σε DVD από τη Warner Music αλλά και σε CD και Blu-ray, αυτής της τελευταίας συναρπαστικής εμφάνισής τους, ένα δώρο στο πλήθος των θαυμαστών τους, μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις στην ιστορία του ροκ, που κάθε της λεπτό απογειώνει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024