Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ μαύρος;

Θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ μαύρος;

Είναι ο κόσμος έτοιμος για έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ; Μάλλον ναι αν πιστέψουμε τις φήμες που θέλουν τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα (πρόσφατα τον είδαμε ως κυβερνήτη του Prometheus στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ) να συναντά την παραγωγό των ταινιών Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι. Η πρωταγωνίστρια του Skyfall Ναόμι Χάρις ήταν εκείνη που αποκάλυψε ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε ότι σε περίπτωση που του γινόταν πρόταση, θα έλεγε αμέσως «ναι».

Είναι ο κόσμος έτοιμος για έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ; Μάλλον ναι αν πιστέψουμε τις φήμες που θέλουν τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα (πρόσφατα τον είδαμε ως κυβερνήτη του Prometheus στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ) να συναντά την παραγωγό των ταινιών Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Η πρωταγωνίστρια του Skyfall Ναόμι Χάρις ήταν εκείνη που αποκάλυψε ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, κάτι που θα μπορούσε να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στον ρόλο του 007 τον πρώτο μαύρο ηθοποιό.

Εκτός από τον Ίντρις Έλμπα, άλλοι υποψήφιοι τα ονόματα των οποίων «έχουν πέσει στο τραπέζι» ήταν κατά το παρελθόν οι Κόλιν Σόλμον και Άντριαν Λέστερ.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Morning Edition του σταθμού NPR (National Public Radio), ο Βρετανός ηθοποιός (γνωστός από τη σειρά The Wire) αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που του γινόταν πρόταση να υποδυθεί τον Μποντ, δεν θα το σκεφτόταν ούτε λεπτό: θα έλεγε αμέσως «ναι».

Κάτι τέτοιο θα είχε και την «ευλογία» του Ντάνιελ Κρεγκ. Ήδη από το 2008, ο διάσημος ηθοποιός που ερμηνεύει τον 007 είχε πει ότι ο κόσμος «είναι έτοιμος» για έναν μαύρο Μποντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024