Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστειευόμουν όταν αποκάλεσα τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο,» δήλωσε η Μαντόνα

Αστειευόμουν όταν αποκάλεσα τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο,» δήλωσε η Μαντόνα

Σάλο προκάλεσε βίντεο από συναυλία της Μαντόνα στην Ουάσινγκτον, κατά τη διάρκεια της οποίας η τραγουδίστρια της ποπ αποκάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο». Η ίδια, απαντώντας στα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, είπε ότι ήταν ένα αστείο. «Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα σε ποιον προσεύχεται» είπε.

Σάλο προκάλεσε βίντεο από συναυλία της Μαντόνα στην Ουάσινγκτον, κατά τη διάρκεια της οποίας η τραγουδίστρια της ποπ αποκάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο».

«Είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οπότε στηρίξτε τον» είπε η Μαντόνα.

Η ίδια απαντώντας στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της είπε ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.

«Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα σε ποιον προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική» είπε.

Από το 2008 που εξελέγη πρόεδρος ο Ομπάμα πολλοί αντίπαλοί του έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος αλλά το κρύβει, ενώ υποστηρίζουν και ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Η Μαντόνα στηρίζει ανοιχτά τον Μπαράκ Ομπάμα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024