Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα σημάδια από τις πατούσες του αφήνει ο Άγκι στο Χόλιγουντ

Τα σημάδια από τις πατούσες του αφήνει ο Άγκι στο Χόλιγουντ

Μπορεί να μην πήρε Όσκαρ, αλλά τα σημάδια από τις πατουσίτσες του τα άφησε ο Άγκι, ο χαριτωμένος σκύλος-σταρ του The Artist, στο Χόλιγουντ. Ο Άγκι είναι ο πρώτος σκύλος που αφήνει τα αποτυπώματά του στο Grauman's Chinese Theatre και τα αποτυπώματα από τις πατούσες του θα βρίσκονται δίπλα σε εκείνα άλλων σταρ, όπως του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρόε.

Μπορεί να μην πήρε Όσκαρ, αλλά τα σημάδια από τις πατουσίτσες του τα άφησε ο Άγκι, ο χαριτωμένος σκύλος-σταρ του The Artist, στο Χόλιγουντ.

Ο Άγκι είναι ο πρώτος σκύλος που αφήνει τα αποτυπώματά του στο Grauman’s Chinese Theatre και τα αποτυπώματα από τις πατούσες του θα βρίσκονται δίπλα σε εκείνα άλλων σταρ, όπως του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρόε.

Το Τζακ Ράσελ Τεριέ εμφανίστηκε με παπιγιόν στην εκδήλωση και βούτηξε τις πατούσες του στο τσιμέντο. Εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας ο 10 ετών Άγκι αποσύρεται από την ενεργό δράση και -σύμφωνα με τον εκπαιδευτή του- θα εμφανίζεται μόνο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Πρόλαβε, πάντως, να κάνει το κοινό να ξετρελαθεί μαζί του, να λάβει βραβεία ερμηνείας για σκύλους, ειδικό βραβείο από τις Κάννες και να προκαλέσει μια ολόκληρη συζήτηση για το εάν τα ζώα θα πρέπει να βραβεύονται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024