Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο

«Τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο

Το μεσημέρι αποχαιρετούν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές τον Δημήτρη Μητροπάνο. Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας και από κάθε γωνία της Ελλάδας, βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Α΄Νεκροταφείο για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο τραγουδιστή. Στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για να οδηγηθεί αμέσως μετά στην τελευταία του κατοικία.

Το μεσημέρι αποχαιρετούν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές τον Δημήτρη Μητροπάνο. Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας και από κάθε γωνία της Ελλάδας, βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Α΄Νεκροταφείο για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο τραγουδιστή.

Στο παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για να οδηγηθεί αμέσως μετά στην τελευταία του κατοικία.

Δεκάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά στη μεγάλη ουρά που είχε σχηματιστεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ), για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 064/48000015.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών, αφήνοντας πίσω μία σημαντική διαδρομή στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Γεννήθηκε στην Αγία Mονή Τρικάλων στις 2 Απριλίου του 1948.

Στη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού αλλά και του έντεχνου τραγουδιού.

Γιώργος Ζαμπέτας, Μίκης Θεοδωράκης, Δήμος Μούτσης, Απόστολος Καλδάρας, Τάκης Μουσαφίρης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μάριος Τόκας ήταν οι συνθέτες με τους οποίους συνδέθηκε επαγγελματικά, χτίζοντας μια καριέρα συνυφασμένη με την ελληνική λαϊκή μουσική παράδοση, μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του ’80.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024