Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες ταινίες στις αίθουσες από την Κυριακή του Πάσχα

Νέες ταινίες στις αίθουσες από την Κυριακή του Πάσχα

Μετά τον πασχαλινό οβελία, ώρα για σινεμά. Πέντε ταινίες βγαίνουν από σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, στις αίθουσες, ενώ μόνο το σίκουελ του Streetdance είχε αρχίσει να προβάλλεται από την Μεγάλη Πέμπτη. Ξεχωρίζει η επανέκδοση της Κάλπικης Λίρας, καθώς και το κωμικό θρίλερ Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος.

Μετά τον πασχαλινό οβελία, ώρα για σινεμά. Πέντε ταινίες βγαίνουν από σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, στις αίθουσες, ενώ μόνο το σίκουελ του Streetdance είχε αρχίσει να προβάλλεται από την Μεγάλη Πέμπτη. Ξεχωρίζει η επανέκδοση της Κάλπικης Λίρας, καθώς και το κωμικό θρίλερ Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος.

Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος

Η ταινία του Ντρου Γκόνταρντ επιχειρεί να παίξει με τα στερεότυπα των ταινιών τρόμου -από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία-, ακολουθώντας τα χνάρια των πρώτων Scream. Αν και θα μπορούσε να τραβήξει το χιούμορ του στα άκρα, Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος παραμένει μια πολύ αστεία ταινία, αν και όχι και τόσο τρομακτική.

Οι Καλοκαιρινές Διακοπές μου

Ο Μελ Γκίμπσον συνεχίζει τις προσπάθειες αναβίωσης της καριέρας του. Στο Οι Καλοκαιρινές Διακοπές μου ένας Αμερικανός ληστής προσπαθεί να περάσει τα σύνορα, αλλά συλλαμβάνεται και μεταφέρεται σε μια σκληρή φυλακή στο Μεξικό, όπου πρέπει να ανακαλύψει τον τρόπο να επιβιώσει. Του Αντριάν Γκρούνμπεργκ.

Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου

Η Τζούλια Ρόμπερτς ερμηνεύει την κακιά μητριά της Χιονάτης σε μια ταινία-λουκούμι για το βλέμμα, από την οποία λείπει μάλλον η ουσία. Σκηνικά και κοστούμια είναι -πάντως- υπέροχα. Του Τάρσεμ Σινγκ.

Πειρατές (3D)

Στους animated Πειρατές επιβιβαζόμαστε σε ένα ετοιμόρροπο καράβι με επικεφαλής έναν όχι ακριβώς πετυχημένο Πειρατή Καπετάνιο με πλούσια γενειάδα. Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Με τις φωνές των Χιού Γκραντ και Μπέρναρντ Γκλίσον, σε σκηνοθεσία Πιτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ.

Κάλπικη Λίρα

Η ταινία-σταθμός στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου είναι η πρώτη ελληνική ταινία που επανακυκλοφορεί στις αίθουσες, μετά από ειδική ψηφιακή επεξεργασία που επιμελήθηκε ο Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης-Καρατζόπουλος Α.Ε. Η ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα αποτελεί ένα καθαρόαιμο λαϊκό έργο και μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της εποχής της. Πρόκειται για την πρώτη σπονδυλωτή ταινία του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία αποτελείται από τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες. Όλες συνδέονται με μία «κάλπικη λίρα». Με τους Βασίλη Λογοθετίδη, Ίλυα Λιβυκού, Μίμη Φωτόπουλο, Σπεράντζα Βρανά, Δημήτρη Χορν, Έλλη Λαμπέτη και Ορέστη Μακρή.

Streetdance 2

Ο χορευτής του streetdance, Ας (Φαλκ Χέντσελ), μαζί με το νέο του φίλο, Έντι (Τζορτζ Σάμσον), ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους streetdancers σε μια δυνατή ομάδα χορευτών, με στόχο να κερδίσουν τους Invincible.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024