Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Rockwave Festival

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Rockwave Festival

Με το ισπανικό συγκρότημα «The Locos» ανοίγει τις πύλες του το Rockwave Festival στις 30 Ιουνίου και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι για να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν από σήμερα, Πέμπτη, καθώς η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Με το ισπανικό συγκρότημα «The Locos» ανοίγει τις πύλες του το Rockwave Festival στις 30 Ιουνίου και θα συνεχιστεί με πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι για να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν από σήμερα, Πέμπτη, καθώς η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Οι «The Locos», το νέο αίμα της σκα-πανκ μουσικής σκηνής, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό με επιρροές από τους Mano Negra, Mighty Mighty Busstones, Ranhid και φυσικά τους Ska-P.

Οι «The Locos» έχουν ήδη τρία άλμπουμ: το «Jaulla de Grillos», το «Energia Inagotable», και το ολοκαίνουριο «Tiempos Dificiles». Με τους στίχους τους μιλούν για πανανθρώπινες αξίες, διαμαρτύρονται κατά του συστήματος και προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Σάββατο 30 Ιουνίου: The Locos και άλλοι καλλιτέχνες
  • Κυριακή 1 Ιουλίου: Ozzy Osbourne & friends, Machine Head, Paradise Lost, Unisonic, Planet of Zeus, Lucky Funeral
  • Δευτέρα 2 Ιουλίου: Τhe Prodigy, Iggy and the Stooges, Everlast, Peter Hook and The Light

Το κοινό μπορεί να αγοράζει τα εισιτήρια από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς), για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ηλεκτρονικά διατίθενται από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

Τα πρώτα εισιτήρια για τις συναυλίες της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ τα επόμενα της ίδιας μέρας κοστίζουν 35 ευρώ. Το τριήμερο εισιτήριο ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Όσο για την Κυριακή 1 Ιουλίου, το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ, ενώ μετά την εξάντλησή τους, θα κοστίζει 58 ευρώ και στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024