Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπνευσμένη από την Έιμι Γουάινχαουζ η νέα κολεξιόν του Γκοτιέ

Εμπνευσμένη από την Έιμι Γουάινχαουζ η νέα κολεξιόν του Γκοτιέ

Το στυλ της Έιμι Γουάινχαουζ αποτυπώνει στη νέα του κολεξιόν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ. Το πρώτο μοντέλο της επίδειξης του Γκοτιέ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έκανε την έκπληξη στην πασαρέλα. Με κατάμαυρα μαλλιά σε στυλ «κυψέλης μελισσών», έντονο αϊλάινερ και μαύρη στενή φούστα κάτω από ένα άσπρο τοπ που άφηνε να φαίνεται ο στηθόδεσμος, ήταν η ενσάρκωση της τραγουδίστριας της σόουλ που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Το στυλ της Έιμι Γουάινχαουζ αποτυπώνει στη νέα του κολεξιόν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ. Το πρώτο μοντέλο της επίδειξης του Γκοτιέ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έκανε την έκπληξη ανεβαίνοντας στην πασαρέλα.

Με κατάμαυρα μαλλιά σε στυλ «κυψέλης μελισσών», έντονο αϊλάινερ και μαύρη στενή φούστα κάτω από ένα άσπρο τοπ που άφηνε να φαίνεται ο στηθόδεσμος, ήταν η ενσάρκωση της τραγουδίστριας της σόουλ που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι.

«Αυτό που αντιπροσωπεύει πάνω απ’ όλα είναι ότι είναι μοναδική. Τόσο στη μουσική, όσο και στο ντύσιμο, συνδύαζε πολλές επιρροές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ» εξήγησε στα παρασκήνια της επίδειξης ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Όπως και το στυλ «Έιμι Γουάινχαουζ», έτσι και η νέα κολεξιόν του σχεδιαστή έχει αναφορές στις δεκαετίες 1950 και 1960. «Χωρίς να είναι ρετρό, αλλά αντίθετα σύγχρονη. Για τον λόγο αυτόν άγγιξε όλες τις γενιές» είπε ο Γάλλος σχεδιαστής και θαυμαστής της. «Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής είναι ο θαυμασμός που τρέφω γι’ αυτήν» τόνισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024