Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ευχαριστώ τους πρώην μου που στήριξαν την κινηματογραφική μου καριέρα» λέει η Μαντόνα

«Ευχαριστώ τους πρώην μου που στήριξαν την κινηματογραφική μου καριέρα» λέει η Μαντόνα

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα έφτασε στη Βενετία με τη νέα της ιδιότητα: εκείνη της σκηνοθέτιδας ταινιών. Η νέα της ταινία W.E. με θέμα τον έρωτα του Βασιλιά Εδουάρδου του Όγδοου με την Αμερικανίδα Γουάλις Σίμπσον, θα παρουσιαστεί εκτός συναγωνισμού στη Μόστρα. «Ευχαριστώ τους πρώην συζύγους μου (σ.σ. Σον Πεν, Γκάι Ρίτσι) που στήριξαν την κινηματογραφική μου καριέρα» δηλώνει. Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και η νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι με τίτλο Carnage.

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα έφτασε στη Βενετία με τη νέα της ιδιότητα: εκείνη της σκηνοθέτιδας ταινιών. Η νέα της ταινία W.E. με θέμα τον έρωτα του Βασιλιά Εδουάρδου του Όγδοου με την Αμερικανίδα Γουάλις Σίμπσον, θα παρουσιαστεί εκτός συναγωνισμού στη Μόστρα.

Η Άντρεα Ράιζμπορο να ερμηνεύει την διεζευγμένη «πέτρα του σκανδάλου» στη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Μαντόνα (το πρώτο ήταν το Filth and Wisdom).

«Ευχαριστώ τους πρώην συζύγους μου (σ.σ. Σον Πεν, Γκάι Ρίτσι) που στήριξαν την κινηματογραφική μου καριέρα» δήλωσε η ίδια στη συνέντευξη Τύπου.

«Με προσέλκυαν και με προσελκύουν πολύ δημιουργικοί άνθρωποι. Γι’αυτό παντρεύτηκα τον Σον Πεν και τον Γκάι Ρίτσι, δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους σκηνοθέτες» είπε η Μαντόνα.

«Και οι δύο με ενθάρρυναν σαν σκηνοθέτη και σαν δημιουργικό άνθρωπο για να κάνω ότι έκανα και με στήριξαν και οι δύο πολύ» είπε.

Η ίδια δήλωσε ότι βρίσκει κοινά σημεία με την ηρωίδα της ταινίας της, Γουόλις Σίμπσον.

«Όταν οι άνθρωποι γίνονται διασημότητες ή δημόσιες φιγούρες ή είδωλα, συχνά […] μάς δίνουν μερικά στοιχεία και δεν μας επιτρέπεται τίποτα πέρα από αυτά» δηλώνει για τα σημεία ταύτισής της με την Σίμπσον.

«Προσπαθούσα να καταλάβω τον λόγο που αυτός ο άντρας θα παρατούσε τον θρόνο για την γυναίκα που αγαπούσε. Τι τον έκανε να εγκαταλείψει μια γεμάτη δύναμη θέση για τη γυναίκα που αγαπούσε» δηλώνει.

Ερωτώμενη εάν εκείνη θα έκανε κάτι τέτοιο, εάν δηλαδή θα μπορούσε να εγκαταλείψει έναν θρόνο για έναν άντρα ή μια γυναίκα, είπε: «Μα δεν χρειάζεται να το κάνω. Νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω και τα δύο. Ή και τα τρία».

Πρεμιέρα και για Πολάνσκι

Την Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και η νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι με τίτλο Carnage.

Η ταινία βασίζεται σε θεατρικό και επικεντρώνεται γύρω από τη συνάντηση δύο ζευγαριών που συναντιούνται όταν τα παιδιά τους μπλέκουν σε έναν καυγά στο σχολείο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κέιτ Ουίνσλετ, η Τζόντι Φόστερ, ο Κρίστοφ Βαλτς και ο Τζον Σ.Ράιλι.

Ο Ρομάν Πολάνσκι δεν θα παραστεί στο Φεστιβάλ δίπλα στο διεθνές καστ του.

Το Φεστιβάλ έκανε πρεμιέρα με την ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ, The Ides of March. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας δήλωσε: «Ήρθα για να παίξω τον πρόεδρο, όχι για να γίνω πρόεδρος»

Το 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024