Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακυρώνεται η ευρωπαϊκή περιοδεία των Duran Duran - «Θύμα» και η Θεσσαλονίκη

Ακυρώνεται η ευρωπαϊκή περιοδεία των Duran Duran – «Θύμα» και η Θεσσαλονίκη

Ο «ιός» των ακυρώσεων συναυλιών χτυπά και τη Θεσσαλονίκη. Οι Duran Duran ακυρώνουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους (που θα τους έφερνε στη Θεσσαλονίκη στις 26 του μήνα και στην Κύπρο την 1η Αυγούστου), ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα του «2310 Festival» στη Θεσσαλονίκη (θα εμφανίζονταν οι James και οι Suede).

Ο «ιός» των ακυρώσεων συναυλιών χτυπά και τη Θεσσαλονίκη. Οι Duran Duran ακυρώνουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους (που θα τους έφερνε στη Θεσσαλονίκη στις 26 του μήνα και στην Κύπρο την 1η Αυγούστου), ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα του «2310 Festival» στη Θεσσαλονίκη.

Οι Duran Duran ανακοίνωσαν την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, που θα ξεκινούσε στις 14 Ιουλίου από το Δουβλίνο, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής Σάιμον Λε Μπον με τις φωνητικές χορδές.

Το συγκρότημα σε χθεσινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «με συνεχόμενη φυσικοθεραπεία και ένα αυστηρό θεραπευτικό πλάνο, η ιατρική ομάδα του τραγουδιστή είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σε πλήρη φόρμα πολύ σύντομα, αλλά μιας και ο συγκεκριμένος χρόνος δεν μπορεί να προβλεφθεί, συνιστούν την αλλαγή ημερομηνίας των ευρωπαϊκών συναυλιών ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση των φαν το τελευταίο λεπτό».

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση για την επιστροφή των χρημάτων σε όσους αγόρασαν εισιτήρια.

Επιπλέον, ακυρώνεται και η δεύτερη μέρα του «2310 Φεστιβάλ» στη Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι James και οι Suede (Πέμπτη 7 Ιουλίου, στο Καυταντζόγλειο).

Η διοργανώτρια εταιρεία Detox σημειώνει ότι τα δύο γκρουπ θα δώσουν ξεχωριστές συναυλίες το φθινόπωρο στην Ελλάδα -πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη μέρα του «2310 Φεστιβάλ», την Τετάρτη 6 Ιουλίου, με τους Judas Priest, Whitesnake, Firewind, Roxy Bitch θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Καυταντζόγλειο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024