Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά επί σκηνής οι Πυξ Λαξ για καλοκαιρινές συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Ξανά επί σκηνής οι Πυξ Λαξ για καλοκαιρινές συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Μετά από επτά χρόνια χωριστής πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή, τα μέλη των Πυξ Λαξ ενώνονται ξανά και πραγματοποιούν όλο το καλοκαίρι συναυλίες-φόρο τιμής στον Μάνο Ξυδούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάτρα, Καρπενήσι, Ηράκλειο και Κύπρο.

Μετά από επτά χρόνια χωριστής πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή, τα μέλη των Πυξ Λαξ ενώνονται ξανά και πραγματοποιούν συναυλίες όλο το καλοκαίρι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάτρα, Καρπενήσι, Ηράκλειο και Κύπρο.

Υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών της μπάντας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα η τελική πρόβα του συγκροτήματος.

Η περιοδεία του αγαπημένου και απόλυτα επιτυχημένου συγκροτήματος θα έχει ως εξής:

  • 8 Ιουλίου στα Γιάννενα
  • 13 Ιουλίου στην Αθήνα (ΟΑΚΑ),
  • 30 Ιουλίου στην Κύπρο (Στάδιο της Αγίας Νάπας)
  • 6 Αυγούστου στο Καρπενήσι
  • 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Καυταντζόγλειο)
  • 17 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο)
  • 26 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο (Παγκρήτιο Στάδιο)

Με προεξέχουσα συναυλία αυτήν της 13ης Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο ΟΑΚΑ, καλλιτέχνες και διοργανωτές δήλωσαν πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους.

‘Ηδη πάντως έχει προγραμματιστεί η βιντεοσκόπηση της συναυλίας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μιλώντας για τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο τραγουδιστής των Πυξ Λαξ, Φίλιππος Πλιάτσικας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης πως πρόκειται για «κάτι πρωτόγνωρο για όλους και μια μεγάλη πρόκληση λόγω μεγέθους».

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακάνει παρά το γεγονός ότι όλοι είμαστε 20 χρόνια «στο δρόμο». Είναι ένα μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα πολύ μεγάλο, σχεδόν όνειρο για Έλληνες μουσικούς».

«Η ιδέα αυτής της επανένωσης ανήκει στον αγαπημένο και πρόωρα χαμένο Μάνο Ξύδους. Οι συναυλίες θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο και ένα μεγάλο »ευχαριστώ» προς το κοινό που τόσο μας αγκάλιασε και μας το δείχνει καθημερινά» είπε ο τραγουδιστής και έτερο μέλος των Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας.

Αναφερόμενος στις πρόβες, συνέχισε: «Μαζευτήκαμε μετά από 7 χρόνια, να παίξουμε μαζί και είναι για μένα σα να μην πέρασε μια μέρα. Οι πρόβες ήταν σα να μην είχαμε σταματήσει και τα τραγούδια που νομίζαμε ότι θα είχαμε ξεχάσει, δεν έφυγαν ποτέ από το μυαλό».

Το μήνυμα που υιοθετεί η μπάντα για αυτήν την περιοδεία είναι ο στίχος του μουσικού και τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, Μάνου Ξυδούς «Hey man, κοίτα μπροστά».

Η μπάντα, στη συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως μετά τη λήξη της περιοδείας δεν θα τραγουδήσει πάλι μαζί, καθώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Το σχέδιο που υπήρχε γι΄ αυτή την περιοδεία ήταν να γίνει στα 10 χρόνια, όμως εξαιτίας της απώλειας του Μάνου Ξυδούς έγινε νωρίτερα.

«Η μπάντα αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας, «δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει γιατί λείπει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από εμάς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024