Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλανθρωπική οργάνωση της Μαντόνα έρχεται αντιμέτωπη με το FBI

Φιλανθρωπική οργάνωση της Μαντόνα έρχεται αντιμέτωπη με το FBI

Μετά το σκάνδαλο με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Raisin Malawi -όπου 3.8 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την ανέγερση σχολείου στην αφρικανική χώρα έκαναν φτερά-, μια φιλανθρωπική δράση της βασίλισσας της ποπ βρίσκεται αντιμέτωπη με το FBI. Σύμφωνα με δημοσίευμα, εντοπίστηκαν «παρατυπίες και ύποπτες δραστηριότητες» στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Μαντόνα «Success for Kids».

Φωτοπούλου Ελευθερία

Μετά το σκάνδαλο με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Raisin Malawi -όπου 3.8 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την ανέγερση σχολείου στην αφρικανική χώρα έκαναν φτερά-, μια φιλανθρωπική δράση της βασίλισσας της ποπ βρίσκεται αντιμέτωπη με το FBI.

To FBI έχει εντοπίσει πολλές «παρατυπίες και ύποπτες δραστηριότητες» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Μαντόνα, «Success For Kids», ανέφερε την Κυριακή η «The Daily».

Ο συγκεκριμένος οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001, αναφέρεται στον διαδικτυακό του τόπο ως ο μεγαλύτερος διεθνής κονωνικός-εκπαιδευτικός οργανισμός, με γραφεία σε οκτώ χώρες, με στόχο την κατάρτιση των εκπαιδευτικών, την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών αλλά και την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Επίσης, ισχυρίζεται ότι βοηθάει περισσότερα από 60.000 παιδιά ανά τον κόσμο και ό,τι είχε συνολικά έσοδα ύψους 5.7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2009, σύμφωνα με το Charity Navigator.

Αν και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία αξιολογεί την αποτελεσματικότητα των φιλανθρωπικών οργανώσεων, έχει αξιολογήσει θετικά το «Success For Kids», ο πρόεδρός του δήλωσε στην «The Daily» ότι η έρευνα του FBI δεν είναι καλό σημάδι, ιδιαίτερα όταν έχουν προηγηθεί παρατυπίες σε άλλες οργανώσεις της διάσημης τραγουδίστριας.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει επίσημη κοινοποίηση έρευνας στον οργανισμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024