Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Προχωρά» ο κινηματογραφικός Σπάιντερμαν-Νέα ματαίωση για τον θεατρικό

«Προχωρά» ο κινηματογραφικός Σπάιντερμαν-Νέα ματαίωση για τον θεατρικό

Ακόμα μια ματαίωση της πρεμιέρας του μιούζικαλ Σπάιντερμαν στο Μπρόντγεϊ, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με τις... επτά πληγές του Φαραώ. Τραυματισμούς, καθυστερήσεις, πλήθος προβλημάτων αντιμετωπίζει η πολύ ακριβή παράσταση, την ώρα που ο νέος κινηματογραφικός Σπάιντερμαν προχωράει κανονικά και η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Άντριου Γκάρφιλντ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ακόμα μια ματαίωση της πρεμιέρας του μιούζικαλ Σπάιντερμαν στο Μπρόντγεϊ, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με τις… επτά πληγές του Φαραώ. Τραυματισμούς, καθυστερήσεις, πλήθος προβλημάτων αντιμετωπίζει η πολύ ακριβή παράσταση, την ώρα που ο νέος κινηματογραφικός Σπάιντερμαν προχωράει κανονικά και η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Άντριου Γκάρφιλντ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το μιούζικαλ «Spider-Man: Turn Off the Dark», στο οποίο μουσική έχουν γράψει ο Μπόνο και οι U2, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Το τελευταίο αφορά το τέλος της παράστασης. Ο παραγωγός Μάικλ Κολ δήλωσε ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για να γίνει πρόβα σε ένα τέλος.

Υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι «η τελευταία αναβολή».

Πρόσφατα, σε μία από τις πολλές γενικές πρόβες, ο 31χρονος κασκαντέρ Κρίστοφερ Τίερνι έπεσε και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός Νάταλι Μεντόζα παραιτήθηκε, μετά από διάσειση που υπέστη, ενώ προβλήματα στη λειτουργία των εφέ και των σκηνικών έκαναν πολλούς να μιλούν για μια «καταραμένη» παράσταση.

Το πολυδάπανο μιούζικαλ -κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια ανά βδομάδα- θα πρέπει να είναι sold-out κάθε φορά για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να καλύψει τα έξοδά του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Τζούλι Τέιμορ -της κινηματογραφικής Φρίντα και του θεατρικού Βασιλιά των Λιονταριών.

Προχωρά η ταινία

Την ίδια στιγμή, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη, σε 3D το καλοκαίρι του 2012.

Ο Άντριου Γκάρφιλντ (υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο The Social Network του Ντέιβιντ Φίντσερ), φόρεσε την μπλε-κόκκινη στολή, αντικαθιστώντας τον Τόμπι Μαγκουάιρ.

Ο Άντριου Γκάρφιλντ επιλέχθηκε μετά από μία μεγάλη σειρά ακροάσεων για το ρόλο του Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man. Ο ηθοποιός ξεκίνησε αμέσως την προετοιμασία για να ολοκληρώσει τα απαιτητικά γυρίσματα που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ανακοινωθεί δύο ακόμα ονόματα από το καστ της επόμενης ταινίας με ήρωα τον Spider-Man. Η Έμμα Στόουν επιλέχθηκε να παίξει τον πρώτο γυναικείο ρόλο ως Γκουέν Στέισι και ο Ρις Ίβανς θα παίξει τον κακό, δίπλα στον Άντριου Γκάρφιλντ.

Τη σκηνοθεσία του νέου Spider-Man έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ σε σενάριο του Τζέιμς Βάντερμπιλτ. Η Λόρα Ζίσκιν και ο Άβι Αράντ θα αναλάβουν την παραγωγή από την Columbia Pictures και τη Marvel Studios.

Η σειρά ταινιών Spider-Man είναι από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι τρεις προηγούμενες ταινίες έχουν κάνει συνολικές εισπράξεις που ξεπερνούν τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024