Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από 13 Ιανουαρίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από 13 Ιανουαρίου

Ταινίες βραβευμένες, με διάσημους σταρ και σημαντικές ερμηνείες, έρχονται την εβδομάδα από 13 Ιανουαρίου στις αίθουσες. Χαβιέρ Μπαρδέμ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο Βιutiful του Ινιαρίτου, ενώ οι... τουρίστες Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί μπλέκονται σε ένα κυνηγητό με φόντο τα κανάλια της Βενετίας.

Ταινίες βραβευμένες, με διάσημους σταρ και σημαντικές ερμηνείες, έρχονται την εβδομάδα από 13 Ιανουαρίου στις αίθουσες. Χαβιέρ Μπαρδέμ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο Βιutiful του Ινιαρίτου, ενώ οι… τουρίστες Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί μπλέκονται σε ένα κυνηγητό με φόντο τα κανάλια της Βενετίας.

  • Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr

Biutiful

Έχοντας κερδίσει το βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για το ρόλο του καρκινοπαθή Ουξμπάλ, ο Χαβιέρ Μπαρδέμ συγκινεί σε αυτή τη δραματική ταινία του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου, η οποία δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι τις υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας. Μόλις μαθαίνει ότι του απομένουν λίγοι μήνες ζωής, ο Ουξμπάλ αποφασίζει να βάλει σε τάξη το χάος της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του αυτής, περιπλανιέται στις φτωχογειτονιές και στον υπόκοσμο της Βαρκελώνης, ανάμεσα σε μετανάστες, συμμορίες και εμπόρους ναρκωτικών.

The Τourist

To The Tourist θα μπορούσε να έχει γυριστεί στο χρυσό Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1950. Ένα διάσημο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, μια περιπέτεια με φόντο εξωτικές τοποθεσίες, λαμπερά κοστούμια και κωμικές στιγμές που σε έναν επιθεωρητή Κλουζό θα φαίνονταν πολύ οικείες… Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Tο ειδύλλιο παίρνει επικίνδυνη τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.

Άπνοια

Έχοντας συγκεντρώσει τα βλέμματα σε ξένα κινηματογραφικά φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί, καθώς και στο πρόσφατο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, η Άπνοια του Άρη Μπαφαλούκα έρχεται στις ελληνικές αίθουσες. O Δημήτρης, ένας 23χρονος κολυμβητής, βουτάει στο νερό μιας σκοτεινής πισίνας μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εκεί, εικόνες και μνήμες πλημμυρίζουν το μυαλό του, θυμίζοντας του την σχέση του με την Έλσα, μια περιβαλλοντική ακτιβίστρια που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Κάθε ψέμα κρύβει μια αλήθεια

Ο ψυχίατρος Πάβελ Γιόσεκ πρόκειται να τιμηθεί με το «Memory of the Nation» από την κυβέρνηση της Τσεχίας, για το επιστημονικό έργο του και την προσφορά του στην πατρίδα. Τόσο η όμορφη γυναίκα του όσο και η γοητευτική κόρη του είναι πολύ χαρούμενες για αυτό το βραβείο. Όμως ο Λούντεκ, ο γαμπρός του, ο οποίος εργάζεται στην ερευνητική ομάδα που κινηματογραφεί τη ζωή του Πάβελ, ανακαλύπτει ότι ο πεθερός του βρισκόταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας πίσω στα χρόνια της Κομμουνιστικής Τσεχοσλοβακίας. Του Γιάν Χρεμπέκ (Παιχνίδια Διχασμού και Εγκυμοσύνης) με τον Μάρτιν Χούμπα.

Submarino

Το Submarino του Τόμας Βίντερμπεργκ (Οικογενειακή Γιορτή, Όλα για την Αγάπη) αποτελεί την ιστορία δύο αδελφών που τους κυνηγά το τραγικό παρελθόν τους. Ο πρώην κατάδικος Νικ, προσπαθεί να πλησιάσει τον αδερφό του, ένα μοναχικό πατέρα και ναρκομανή, πολεμώντας τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024