Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Ούτε λίγο, ούτε πολύ έντεκα νέες ταινίες έρχονται στις αίθουσες την εβδομάδα από 9 Δεκεμβρίου -οι δύο από αυτές σε 3D. Θρίλερ, ερωτικές ιστορίες, περιπέτειες και μια βραβευμένη ελληνική ταινία συνθέτουν το προφίλ της κινηματογραφικής εβδομάδας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ έντεκα νέες ταινίες έρχονται στις αίθουσες την εβδομάδα από 9 Δεκεμβρίου -οι δύο από αυτές σε 3D. Θρίλερ, ερωτικές ιστορίες, περιπέτειες και μια βραβευμένη ελληνική ταινία συνθέτουν το προφίλ της κινηματογραφικής εβδομάδας.

  • Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr

Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (The Next Three Days)

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Ράσελ Κρόου με μία περιπέτεια (προσαρμογή του γαλλικού Pour Elle) σε σκηνοθεσία Πολ Χάγκις. Ένα ζευγάρι θα χρειαστεί να λάβει αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τα όριά του, όταν η σύζυγος κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει. Συμπρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Μοιραία Σχέση

Ένα έγκλημα και μια ιστορία αγάπης βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας. Τη δεκαετία του 1980 ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στο Βερμόντ. Όταν αναγκάζονται να επιστρέψουν στην πόλη, ο Ντέιβιντ γίνεται βίαιος και επιθετικός μέχρι που η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνος. Σκηνοθετεί ο Άντριου Τζαρέκι, σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ ντοκιμαντέρ Συλλαμβάνοντας τους Φρίντμαν. Με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Φρανκ Λαντζέλα και Κίρστεν Ντανστ.

Το Δέντρο Που Ψιθύριζε

Η Ντoν (Σαρλότ Γκαινσμπούργκ) και ο Πίτερ (Άντεν Γιάνγκ) ζουν μαζί με τα παιδιά τους σε ένα σπίτι έξω από την πόλη. Στη μέση του πλούσιου κήπου τους ξεχωρίζει ένα τεράστιο δέντρο. Μια νύχτα, ο Πίτερ πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, συντρίβοντας το αυτοκίνητό του στο κορμό του δέντρου. Σιγά-σιγά το δέντρο κάνει αισθητή την παρουσία του και η κόρη Σιμόν (Μοργκάνα Ντέιβις) αρχίζει να πιστεύει ότι ο νεκρός πατέρας της τής ψιθυρίζει μέσα από τα φύλλα του. Της Τζούλι Μπερτουτσέλι.

Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής (3D)

Ο Έντμουντ και η Λούσυ Πίβενσι επιστρέφουν στη Νάρνια μαζί με τον ενοχλητικό ξάδελφό τους Γιούστας, για να ζήσουν μια ακόμα περιπέτεια, αυτή τη φορά… εν πλω. Ταξιδεύοντας με τον Ταξιδιώτη της Αυγής και με αποστολή να σώσουν τη Νάρνια, θα βρεθούν σε μυστηριώδη νησιά, θα αντιμετωπίσουν εχθρικά μαγικά πλάσματα και θα συναντήσουν ξανά το λιοντάρι Ασλάν. Με τους Μπεν Μπαρνς και Τζόρτζι Χένλεϊ, η τρίτη περιπέτεια της σειράς έρχεται δια χειρός Μάικλ Άπτεντ σε 3D.

Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το μυστικό πέρασμα (3D)

Στο πνεύμα του Ψάχνοντας το Νέμο, έρχεται στις αίθουσες μια τρυφερή ταινία κινουμένων σχεδίων. Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ, το μικρό χελωνάκι- έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του για να ξαναβρεί τη φίλη του Σέλι θα κάνει φίλους και θα ζήσει πολλές περιπέτειες.

Show Bitch

Ο Νίκος Ζερβός επιστρέφει με μια ταινία για την ελληνική show biz. Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών παρελαύνουν σε αυτή την κωμωδία. Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Νάσος Παπάς, Άννα Ρεζάν, Λευτέρης Πανταζής, Άντα Λιβατσάνου.

Attenberg

Με δύναμη από τα διεθνή Φεστιβάλ, η βραβευμένη ταινία της Αθηνάς Ραχήλ-Τσαγκάρη παρουσιάζει με ωμή εκφραστικότητα την ιστορία της Μαρίνας, η οποία μεγαλώνει με τον αρχιτέκτονα πατέρα της σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη. Το ανθρώπινο είδος την απωθεί. Το παρατηρεί εξ’ αποστάσεως, μέσα από τους στίχους του Alan Vega των Suicide, τα ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή των θηλαστικών του Sir David Attenborough και τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που της παραδίδει η μοναδική της φίλη, Μπέλλα. Ένας ξένος φτάνει στην πόλη και την προκαλεί σε μονομαχία στο ποδοσφαιράκι, ενώ ο πατέρας της προετοιμάζει τελετουργικά την αναχώρησή του από τον 20ο αιώνα.

Τροπική Ασθένεια

Ο Κενγκ, ένας νεαρός στρατιώτης αναλαμβάνει ένα πόστο σε μια μικρή πόλη της επαρχιακής Ταϊλάνδης. Μια μέρα, συναντά σε μια φάρμα ένα χωριατόπαιδο, τον Τονγκ, και η έλξη ανάμεσά τους είναι αμοιβαία. Ένα βράδυ, ο Τονγκ εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Μεταφερόμαστε τότε σε μια άλλη ιστορία, ενός στρατιώτη με αποστολή να εξερευνήσει ένα περίεργο γεγονός: πολλές αγελάδες κατασπαράσσονται μυστηριωδώς στις τοπικές φάρμες. Και μαθαίνουμε για έναν φολκλορικό μύθο, στον οποίο η ψυχή μιας τίγρης, άγρια και ατίθαση, στοιχειώνει τη ζούγκλα. Του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες (για τον Θείο Μπούνμι) Απιτσατπόνγκ Ουερασεθακούλ.

Ποίηση

Μια ηλικιωμένη γυναίκα αναζητά νέο νόημα στη ζωή της, παλεύοντας με τα πρώτα συμπτώματα άνοιας. Το νοτιοκορεατικό φιλμ τράβηξε τα βλέμματα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, όπου κέρδισε το βραβείο Σεναρίου. Του Λι Τσαγκ Ντονγκ με τη Γιουν Γιούνχι.

Επιζώντας από τους Απέθαντους

Ο Τζορτζ Ρομέρο επιστρέφει με μία περιπέτεια με ζόμπι. Σε ένα μικρό νησί κοντά στη Βόρεια Αμερική, οι νεκροί απειλούν τους ζωντανούς, με τους τελευταίους να μην μπορούν να εξοντώσουν αυτούς που κάποτε ανήκαν στις οικογένειές τους. Οι νόμοι δεν έχουν καμία ισχύ και ο κόσμος μετατρέπεται σε κόλαση… Ένας επαναστάτης θα κυνηγήσει όσα ζόμπι μπορεί να βρει και θα εξοριστεί από το νησί λόγω της δολοφονίας φίλων και γειτόνων του. Διψασμένος για εκδίκηση θα συγκεντρώσει μια ομάδα και θα γυρίσει στο νησί.

GOAL III

Οι ήρωες συναγωνίζονται στην σπουδαιότερη διοργάνωση της υφηλίου, τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της FIFA. Του Άντριου Μόραχαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024