Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σπάει ταμεία» το Toy Story 3

«Σπάει ταμεία» το Toy Story 3

Οι νέες περιπέτειες του Μπαζ Λάιτγιαρ και του σερίφη Γούντι συγκέντρωσαν στο αμερικάνικο box-office περισσότερα από 109 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο διήμερο προβολής τους. Έσπασαν έτσι το ρεκόρ ανοίγματος για ταινία της Pixar.

Οι νέες περιπέτειες του Μπαζ Λάιτγιαρ και του σερίφη Γούντι συγκέντρωσαν στο αμερικάνικο box-office περισσότερα από 109 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο διήμερο προβολής τους. Έσπασαν έτσι το ρεκόρ ανοίγματος για ταινία της Pixar.

Το Toy Story 3, μια ταινία γυρισμένη σε 3D, αναζωογόνησε τις πωλήσεις εισιτηρίων που κινούνταν σε χαμηλά επίπεδα.

Την πρώτη ημέρα προβολής της, η ταινία συγκέντρωσε 41 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποδεικνύει ότι βρήκε το κοινό της όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους… παλιούς θεατές της, όσους το 1995 -οπότε προβλήθηκε η πρώτη ταινία- ήταν παιδιά και τώρα έχουν μπει στην δεύτερη δεκαετία της ζωής τους.

Το φιλμ έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων για ταινία της Pixar, που είχαν κάνει οι Απίθανοι -άνοιγμα 70,5 εκατομμύριων δολαρίων το 2004.

Η ταινία δεν έχει συγκεντρώσει μόνο το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και θετικές κριτικές.

Όσο για την υπόθεση; Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους…

Στο Toy Story 3 τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω». Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κεν.

Για τη δημιουργία του φιλμ η Pixar συγκέντρωσε και πάλι την ομάδα πίσω από τις δύο πρώτες ταινίες: τον Τζον Λάσιτερ (σκηνοθέτη των Toy Story και Toy Story 2), τον Άντριου Στάντον (συν-σεναριογράφο των Toy Story και Toy Story 2), τον Πιτ Ντόκτερ (σκηνοθέτη/σεναριογράφο των ταινιών Μπαμπούλας Α.Ε. και Ψηλά στον Ουρανό) και την παραγωγό Ντάρλα Άντερσον.

{{{ moto }}}Η ομάδα συναντήθηκε σε ένα μικρό παραλιακό σπίτι στην Καλιφόρνια, εκεί όπου γεννήθηκε η ιδέα για την πρώτη ταινία και είδε με προσοχή τα δύο πρώτα έργα για να μυηθεί ξανά στον κόσμο τους.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σίκουελ εφάμιλλο των δύο πρώτων ταινιών, κάτι που σπάνια συμβαίνει στον κινηματογράφο» παρατηρεί ο σκηνοθέτης Λι Άνκριτς.

«Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα έργο που θα δημιουργεί μαζί με τα άλλα δύο μια μεγάλη ιστορία, όπως στην περίπτωση της τριλογίας Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Η προσπάθειά μας να «δέσουμε» τις τρεις ταινίες ήταν η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία του Toy Story 3».

Στην Ελλάδα η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 24 Ιουνίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024