Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα η παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας «Πέρσι Τζάκσον: Η κλοπή της Αστραπής»

Στην Αθήνα η παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας «Πέρσι Τζάκσον: Η κλοπή της Αστραπής»

Η παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η κλοπή της Αστραπής» έγινε την Παρασκευή στον Διόνυσο, κάτω από την Ακρόπολη. Το γεγονός κάλυψαν διεθνή ΜΜΕ. Το καστ, ανάμεσά τους και ο Πιρς Μπρόσναν, και ο σκηνοθέτης βρίσκονται στη χώρα μας.

2

Η παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η κλοπή της Αστραπής» έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα, στον Διόνυσο, κάτω από την Ακρόπολη. Το γεγονός κάλυψαν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου. Το καστ και ο σκηνοθέτης βρίσκονται ήδη στη χώρα μας.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Κρις Κολόμπους και το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα «Τhe Lightning Τhief» του Ρικ Ριόρνταν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο και Μπράντον Τ. Τζάκσον, καθώς και οι Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Στιβ Κούγκαν, Ροζάριο Ντόσον, Κάθριν Κίνερ, Σον Μπιν, Μελίνα Κανακαρίδη και Τζέικ Έιμπελ.

Πολλοί υποστηρίζουν πως ο ήρωας της ταινίας, ο Πέρσι Τζάκσον, είναι ο νέος «Χάρι Πότερ», αφού πρόκειται για έναν μαθητή από τη Νέα Υόρκη που ανακαλύπτει πως μπαμπάς του είναι ο Ποσειδώνας και μαμά του η θνητή Σάλι Τζάκσον.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν οι θεοί του Ολύμπου -που βρίσκονται στο Εμπάιερ Στέιτ Μπίλντινγκ- στέλνουν διάφορα τέρατα να τον κυνηγήσουν επειδή πιστεύουν πως έκλεψε τον κεραυνό του Δία (και όχι την «αστραπή», όπως μεταφράστηκε στον τίτλο). Ο Πέρσι έχει μόλις δέκα μέρες και τη βοήθεια του Μαντείου για να βρει τον ένοχο και να αποτρέψει τον επαπειλούμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα κηρυχθεί από τη διχόνοια των θεών…

Σε συνέντευξη που έδωσαν οι νεαροί πρωταγωνιστές της ταινίας με θέα την Ακρόπολη, μίλησαν για όλα. Εκτός από την Αλεξάντρα Νταντάριο, οι υπόλοιποι είπαν ότι επισκέπτονται πρώτη φορά τη χώρα μας και δήλωσαν ότι τους αρέσει πολύ.

Μίλησαν για την ταινία τους, για τις δυσκολίες των γυρισμάτων και για το Twitter.

Από τα μυθικά «τέρατα» που εμφανίζονται στην ταινία είπαν ότι το αγαπημένο τους είναι η Λερναία Ύδρα και ο Αδης.

Δήλωσαν επίσης έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη φήμη, σε περίπτωση που η ταινία τους λάβει διαστάσεις φαινομένου.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024