Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Μπάρτον

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Μπάρτον

Τον επόμενο Μάρτιο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον. Οι πρώτες εικόνες φανερώνουν ένα σκοτεινό, εφιαλτικό σύμπαν από αυτά που ο σκηνοθέτης αρέσκεται να κατασκευάζει.

91

Τον επόμενοΜάρτιο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον. Οι πρώτες εικόνες φανερώνουν ένα σκοτεινό, εφιαλτικό σύμπαν από αυτά που ο σκηνοθέτης αρέσκεται να κατασκευάζει.

hspace=10Η ταινία θα είναι η έβδομη συνεργασία ανάμεσα στον Τ.Μπάρτον και τον Τζόνι Ντεπ που ερμηνεύει το ρόλο του «τρελού καπελά».

Στο ρόλο της κακιάς βασίλισσας η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ενώ η Αν Χάθαγουεϊ ερμηνεύει την καλή «Λευκή Βασίλισσα». Στο ρόλο της Αλίκης η άσημη Αυστραλή ηθοποιός Μία Βαζικόφσκα.

Η εκδοχή του Τιμ Μπάρτον αποτελεί κατά κάποιον τρόπο συνέχεια της κλασσικής ιστορίας, σύμφωνα με την οποία μια 17χρονη Αλίκη επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων που αποτελεί έναν πιο «σκοτεινό» τόπο από εκείνον της ιστορίας του Λούις Κάρολ.

Ο Μπάρτον δανείζεται χαρακτήρες, στιγμές και σκηνές τόσο από το πρώτο βιβλίο του Λ.Κάρολ με ηρωίδα την Αλίκη, όσο και από το δεύτερο, το «Μέσα από τον καθρέφτη», ενώ έχει κάνει και τις δικές του δημιουργικές προσθήκες.

Παρά τις εφιαλτικές πρώτες εικόνες, οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι η ταινία δεν θα είναι ιδιαίτερα τρομακτική για τους μικρούς θεατές.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post-production και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024