Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Διαδίκτυο διέρρευσε η λίστα με τα μέλη του βρετανικού ακροδεξιού κόμματος

Στο Διαδίκτυο διέρρευσε η λίστα με τα μέλη του βρετανικού ακροδεξιού κόμματος

Αστυνομικοί, μέλη των Ένοπλων Δυνάμεων, καθηγητές και δάσκαλοι περιλαμβάνονται στη λίστα των 13.500 μελών του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος της Βρετανίας (BNP). Η λίστα διέρρευσε στο Διαδίκτυο από πρώην μέλος του κόμματος, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα -έστω και για μερικές ώρες- να δουν τη «γεωγραφία του μίσους».

30

Αστυνομικοί, μέλη των Ένοπλων Δυνάμεων, καθηγητές και δάσκαλοι περιλαμβάνονται στη λίστα των 13.500 μελών του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος της Βρετανίας (BNP).

Η λίστα διέρρευσε στο Διαδίκτυο από πρώην μέλος του κόμματος, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα -έστω και για μερικές ώρες- να δουν τη «γεωγραφία του μίσους».

Ήταν τόσο αναλυτική η λίστα, που οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να μάθουν ακόμα και τηλέφωνα ή διευθύνσεις φερόμενων μελών του κόμματος.

Όπως μετέδωσαν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο πυρήνας του BNP εντοπίζεται κυρίως στα αστικά κέντρα της βόρειας Αγγλίας.

Πάντως, αυτό πουέκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τογεγονός ότι το κόμμα διαθέτει τελικά λιγότερα μέλη από ό,τι πίστευαν όλοι, ενώ -όπως σχολιάζουν ταξέναΜέσα Ενημέρωσης- τοΒΝΡ δεν μοιάζει ικανό ούτε καν να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του.

Οαρχηγός του κόμματος Νικ Γκρίφιν επικαλέστηκε τη νομοθεσία της ΕΕ για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να αποσυρθεί η λίστα από το Διαδίκτυο.

Βεβαίως, το κόμμα του τάσσεται κατά της ΕΕ και της Νομοθεσίας της…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024