Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γιορτή της μουσικής του κόσμου» στη Δράμα

«Γιορτή της μουσικής του κόσμου» στη Δράμα

Με ρυθμούς τζαζ, τάνγκο, έθνικ, ρέγγε, ραπ, έντεχνου λαϊκού και ρεμπέτικου θα γεμίσει η Δράμα από τις 18 ως τις 21 Ιουνίου στη «Γιορτή της μουσικής του κόσμου» που θα γίνει στο δημοτικό Ωδείο της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21 Ιουνίου) και διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά.

103

Γιορτή μελωδίας με τη συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων διαφόρων μουσικών ειδών διοργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 18 ως και τις 21 Ιουνίου, ο δήμος Δράμας στο δημοτικό Ωδείο της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, την 21η Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ, το οποίο ο δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης και το δημοτικό συμβούλιο φιλοδοξούν να καταστήσουν θεσμό για τη Δράμα, η πόλη θα πλημμυρίσει μελωδίες από τζαζ, τάνγκο, έθνικ, ρέγγε και ραπ μέχρι έντεχνο λαϊκό, ρεμπέτικο και σύγχρονους αυτοσχεδιαστικούς πειραματισμούς.

Εμπνευστής της εκδήλωσης «Γιορτή της μουσικής του κόσμου», είναι ο γνωστός καλλιτέχνης των κρουστών, Νίκος Τουλιάτος, ο οποίος τόνισε ότι «το φετινό πρόγραμμα έχει πολλές μουσικές εκπλήξεις και πρωτοποριακές παραγωγές και είναι άξιο να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό μουσικόφιλο».

Ο κ. Τουλιάτος πρόσθεσε πως «το ξεχωριστό φεστιβάλ πέτυχε τον στόχο του», αφού κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, περισσότερα από 1000 άτομα, άκουσαν καθημερινά πολλή και καλή μουσική, από την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικά, την Αφρική και την Αμερική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024