Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρέαν ασύρματο δίκτυο εγκαινιάστηκε στο Θησείο

Δωρέαν ασύρματο δίκτυο εγκαινιάστηκε στο Θησείο

Έπειτα από τη δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Internet από την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομίας εγκαινίασε τη Πέμπτη υπηρεσία Wi-Fi στο Θησείο, η οποία θα λειτουργεί δωρεάν έως τα τέλη του 2008. Ακόμα ένα δωρεάν δίκτυο θα λειτουργήσει στην πλατεία Κοτζιά.

36

Έπειτα από τηδυνατότηταδωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Internet από την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομίας εγκαινίασε τη Πέμπτη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο Θησείο.

«Ο καθένας από εσάς μπορεί να έρθει με τον προσωπικό του υπολογιστή ή με μια φορητή συσκευή επικοινωνίας και να συνδεθεί ασύρματα και δωρεάν στο Internet, από ένα μεγάλο μέρος της περιοχής του Θησείου» δήλωσε οΓιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια.

«Το δίκτυο θα λειτουργεί δωρεάν μέχρι το τέλος του 2008, στο πλαίσιο της πολιτικής μας για την εξοικείωση των πολιτών με την ασύρματη ευρυζωνικότητα» πρόσθεσε ο υπουργός και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε λειτουργία ακόμη ένα τέτοιο ασύρματο δίκτυο στην πλατεία Κοτζιά.

«Πριν από 15 περίπου μήνες είχαμε εγκαινιάσει το ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στo Internet στο Σύνταγμα. Από τότε μέχρι σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 40.000 ασύρματες συνδέσεις στο Internet από περίπου 8.000 χρήστες. Η ανταπόκριση και η αξιοποίηση του WiFi στην πλατεία Συντάγματος ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας»είπεο υπουργός.

«Εύχομαι λοιπόν καλά downloads με υψηλές ταχύτητες και καλές ασύρματες συνδέσεις, αξιοποιώντας το γρήγορο δωρεάν Internet στο Θησείο» κατέληξε.

Η ταχύτητα πρόσβασης στο Θησείο είναι 4Mbps.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024