Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα και βίντεο στα στρατόπεδα όλης της χώρας

Απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα και βίντεο στα στρατόπεδα όλης της χώρας

Την κατοχή και χρήση κινητών με κάμερα και βίντεο απαγορεύει το υπουργείο Αμυνας στους στρατευμένους, το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους μόνιμους πολιτικούς υπαλλήλους μετά την αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε δικτυακούς τόπους.

51

Την κατοχή και χρήση τηλεφώνων με φωτογραφική μηχανή και δυνατότητα βιντεοσκόπησης απαγορεύει το υπουργείο Αμυνας στους στρατευμένους, το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους μόνιμους πολιτικούς υπαλλήλους μετά την αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε ιστοσελίδες.

Τα κινητά με κάμερα και βίντεο απαγορεύονται με εμπιστευτική διαταγή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα αναφέρεται ότι στην απόφαση αυτή κατέληξε η ηγεσία του Στρατεύματος μετά την αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε ιστοσελίδες και στο YouTube, στα οποία σε αρκετές περιπτώσεις, όπως λένε, εμφανίζονταν και απόρρητα σημεία στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Αρμόδια πηγή του ΓΕΣ ανέφερε ότι υπήρξε έξαρση χρήσης κινητών και δημοσιοποίηση βίντεο σε σημείο που δημιουργούσε κινδύνους στην εθνική ασφάλεια. Στο πλαίσιο διευκρινιστικών οδηγιών θα προσδιοριστεί ποια από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και υπό ποιες προϋποθέσεις θα κατέχουν και θα χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς περιορισμούς.

Από αρκετούς πολιτικούς υπαλλήλους υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τα συνδικαλιστικά τους όργανα και την Πανελλήνια Oμοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Αμυνας (ΠOΕ-ΥΕΘΑ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024