Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στο Ελληνικό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στο Ελληνικό

Στην εντατική με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ της Παρασκευής στο Ελληνικό. Ανθρωποκυνηγητό και προσαγωγές για τη σύλληψη των δραστών.

28

Στην εντατική με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ της Παρασκευής από αγνώστους στο Ελληνικό, όπου πραγματοποιούνταν συναυλία.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες έχει κάνει περίπου 20 προσαγωγές πολιτών από τις περιοχές Αργυρούπολης και Εξαρχείων. Δεν υπήρξε σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Η επίθεση εις βάρος του αστυνομικού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσποσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ κατήγγειλε «τις ανεξέλεγκτες, ύπουλες και σκοταδιστικές δυνάμεις που έχουν επιλέξει να επιβεβαιώσουν την άθλια ύπαρξή τους, με εγκλήματα κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας, με θρασύτατες δολοφονικές επιθέσεις κατά αστυνομικών και πολιτών, με μια ενορχηστρωμένη εν τέλει επιχείρηση βίας».

Η ΠΟΑΣΥ υπενθύμισε ότι το Μάρτιο του 2007 προχώρησε σε διάβημα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι τραυματισμένοι αστυνομικοί ήταν πλέον εκατοντάδες. Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας ότι η βία κατά των αστυνομικών, στρέφεται κατά των πολιτών και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα για την αναβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο αστυνομικός, ηλικίας 24 ετών, φέρει βαριές κακώσεις στο κεφάλι, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε δεύτερος αστυνομικός, ηλικίας 35 ετών, επίσης νοσηλευόμενος, φέρει ρωγμώδη κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024