Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός λειτουργίας ο δικτυακός τόπος της ΕΠΟ εξαιτίας επίθεσης από χάκερ

Εκτός λειτουργίας ο δικτυακός τόπος της ΕΠΟ εξαιτίας επίθεσης από χάκερ

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική Ομοσπονδία αναφέρεται ότι υπεύθυνοι θεωρούνται Τούρκοι χάκερ και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

89

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική Ομοσπονδία αναφέρεται ότι υπεύθυνοι θεωρούνται Τούρκοι χάκερ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ο επίσημος διαδικτυακός της κόμβος (www.epo.gr) βρίσκεται από τις 00:51 της 25ης Μαρτίου 2007 εκτός λειτουργίας, λόγω σωρείας επιθέσεων που δέχτηκε από Τούρκους χάκερς.

» Οι επιθέσεις αυτές άρχισαν από τις 00:48 της 25ης Μαρτίου, έγιναν άμεσα αντιληπτές και με ταχύτατες ενέργειες τόσο εκ μέρους της ΕΠΟ, όσο της Hellas Online, αντιμετωπίστηκαν αστραπιαία και απολύτως επιτυχημένα.

» Για λόγους ασφαλείας το site της ΕΠΟ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες περαιτέρω θωράκισής του από τέτοιες επιθέσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά κορυφώθηκαν μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Τουρκία.

» Επιπλέον, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Hellas Online, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εντοπισμού των υπευθύνων, ενώ έχει ήδη ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024