Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με γιαούρτι δέχθηκε ο Π.Ψωμιάδης από συνταξιούχο

Επίθεση με γιαούρτι δέχθηκε ο Π.Ψωμιάδης από συνταξιούχο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Π.Ψωμιάδη σε εκδήλωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Συνταξιούχος πλησίασε το νομάρχη και του πέταξε στο πρόσωπο ένα γιαούρτι. Η ατυχία για τον Νομάρχη συνεχίστηκε αφού αργότερα πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του και υπέστη κάταγμα στα πλευρά.

71

Ένα απρόσμενο γεγονός «σημάδεψε» την εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια προτομής του λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Συνταξιούχος πλησίασε τον παριστάμενο νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και, έπειτα από ένα σύντομο διάλογο μαζί του, έβγαλε από τη σακούλα που κρατούσε ένα κεσεδάκι με γιαούρτι και το πέταξε στο πρόσωπο τού κ. Ψωμιάδη.

Αμέσως μετά, οπαδοί του νομάρχη Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν στο συνταξιούχο και τον προπηλάκισαν, ενώ τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Με παρέμβαση του ίδιου του κ. Ψωμιάδη, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο περιστατικό, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Αποχωρώντας από το σημείο της επίθεσης, ο συνταξιούχος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τους λόγους της πράξης του και εκείνος, οργισμένος, απάντησε: «Για τους λόγους που ξέρετε». Όταν εκείνοι ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις, ο συνταξιούχος επέμεινε: «Κανείς σας δεν ξέρει;».

Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης, μετά το ατυχές περιστατικό, παρακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη και μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας. Μιλώντας για το περιστατικό με το συνταξιούχο, αρκέστηκε απλώς να δηλώσει: «Τον συγχωρώ. Ας τον έχει καλά ο Θεός».

Την επίθεση καταδίκασε η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και βασική αντίπαλος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Βούλα Πατουλίδου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι απαράδεκτο να γιαουρτώνεται ο οποιοσδήποτε».

Φωτιά στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο Π.Ψωμιάδης ήταν μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, αυτό έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον οδηγό, να πέσει και να τραυματιστεί.

Ο νομάρχης διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αργότερα, ο κ. Ψωμιάδης φαίνεται ότι αιστάνθηκε καλύτερα, αφού πήρε μέρος σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, η ατυχία για το νομάρχη Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε αφού στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πλευρό, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024