Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδός καταφεύγει στο χειρουργείο για να απαλλαγεί από δεύτερο πέος

Ινδός καταφεύγει στο χειρουργείο για να απαλλαγεί από δεύτερο πέος

Ένας νεαρός επιχειρηματίας στην Ινδία επιθυμεί να υποβληθεί σε μια ασυνήθιστη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να παντρευτεί και να έχει μια κανονική σεξουαλική ζωή: Ζήτησε να του αφαιρεθεί ένα από τα δύο πέη του, τα οποία είναι και τα δύο λειτουργικά.

88

Ένας νεαρός επιχειρηματίας στην Ινδία επιθυμεί να υποβληθεί σε μια ασυνήθιστη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να παντρευτεί και να έχει μια κανονική σεξουαλική ζωή: Ζήτησε να του αφαιρεθεί ένα από τα δύο πέη του, τα οποία παραδόξως είναι και τα δύο πλήρως ανεπτυγμένα και λειτουργικά.

Ο 24 χρονος από το κρατίδιο Ουτάρ Πραντές στα βόρεια της Ινδίας παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί και εξέπληξε τους γιατρούς με την απίθανη ανατομία του.

«Το να έχει κανείς δύο πλήρως λειτουργικά πέη είναι ανήκουστο ακόμα και στην ιατρική βιβλιογραφία. Στην πιο κοινή μορφή διφαλλισμού, το ένα όργανο είναι υπολειμματικό» δήλωσε ο χειρουργός που ανέλαβε την περίπτωση στους Times της Ινδίας.

Η επέμβαση θα είναι δύσκολη, πρόσθεσε ο γιατρός, καθώς θα πρέπει να εξασφαλισθεί επαρκής αιμάτωση στο εναπομείναν όργανο ώστε να διατηρήσει τη λειτουργικότητά του.

Τόσο το όνομα του ασθενή όσο και το όνομα του νοσοκομείου δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Περίπου 100 περιπτώσεις ανδρών που γεννήθηκαν με δύο πέη έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, με την πάθηση να εμφανίζεται σε έναν άνδρα ανά 5,5 εκατομμύρια, γράφει η εφημερίδα και αναμεταδίδει το Reuters.

Ο διπλός φαλλός σχηματίζεται λόγω ατελούς συνένωσης των μεσοδερμικών ζωνών στο έμβρυο. Το μεσόδερμα είναι ένα από τα τρία πρωταρχικά στρώματα των εμβρύων από το οποίο σχηματίζονται διάφορα όργανα του σώματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024