Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με τη διαβουλευτική δημοσκόπηση αναδείχθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αμαρουσίου

Με τη διαβουλευτική δημοσκόπηση αναδείχθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αμαρουσίου

Ο Πάνος Αλεξανδρής είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Αλεξανδρής επελέγη μέσα από την καινοτόμο και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία της διαβουλευτικής δημοσκόπησης, την οποία χαιρέτισε ο Γ.Παπανδρέου.

71

Ο Πάνος Αλεξανδρής είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για τη διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου. Ο κ. Αλεξανδρής επελέγη μέσα από την καινοτόμο και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία της διαβουλευτικής δημοσκόπησης, την οποία χαιρέτισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι διαδικασίες άρχισαν το πρωί της Κυριακής, με τους συμμετέχοντες πολίτες χωρισμένους σε 15 ομάδες διαλόγου. Στη συνέχεια, οι έξι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν στην ολομέλεια των συμμετεχόντων πολιτών, σε περισσότερες από 20 ερωτήσεις, οι οποίες είχαν συζητηθεί και διατυπωθεί στην πρώτη φάση των ομάδων διαλόγου.

Στο τέλος της διαδικασίας, οι πολίτες που συμμετείχαν στη διαβουλευτική δημοσκόπηση συμπλήρωσαν ένα ειδικό ερωτηματολόγιο σχετικά με τις διαδικασίες και ακολούθως ψήφισαν (σε κάλπη) για τον καταλληλότερο υποψήφιο.

Η ψηφοφορία έγινε σε δύο γύρους, καθώς στον πρώτο γύρο κανείς από τους υποψηφίους δεν συμπλήρωσε ψήφους που να ξεπερνούν σε ποσοστό το 50%

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου δημάρχου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε: «Να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας στην πραγματικά πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία για όλους μας. Ουσιαστικά γράψατε, γράψαμε μαζί, αλλά εσείς περισσότερο, ιστορία, σε ό,τι αφορά την ενδυνάμωση των δημοκρατικών διαδικασιών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

«Θέλουμε αυτή την εμπειρία να την καταγράψουμε και να την μεταφέρουμε σε πολλές περιοχές της γης, όπως βεβαίως και να αξιοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία σε άλλες πόλεις και για άλλα θέματα» προσέθεσε, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Πάνο Αλεξανδρή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024