Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣΑ και του ΕΣΡ για το παραδικαστικό κύκλωμα

Συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣΑ και του ΕΣΡ για το παραδικαστικό κύκλωμα

Με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συναντήθηκε το Εθνικό Συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των παραδικαστικών κυκλωμάτων και της προβολής τους από τα ΜΜΕ.

38

Ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Δ.Χαραλάμπης δήλωσε την Τρίτη ότι το ΕΣΡ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των παραδικαστικών κυκλωμάτων και της προβολής τους από τα ΜΜΕ.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός έλεγχος για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Πόλις και Alpha και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά του.

Όσον αφορά το θέμα της πολιτικής πολυφωνίας με αφορμή και τα ποσοστά προβολής των δραστηριοτήτων των κομμάτων κατά το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου, το ΕΣΡ εκτιμά ότι υπάρχει μεν καλυτέρευση, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο η πολυφωνία.

Ο κ. Χαραλάμπης δήλωσε ακόμα ότι όσον αφορά τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Alpha και τα δελτία ειδήσεων του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, στα οποία επικρίνεται ο διευθυντής της εφημερίδας Ελευθεροτυπία Σεραφείμ Φυντανίδης για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του, ελέγχονται και καταγράφονται όλες οι εκπομπές και όλα τα δελτία.

Επίσης, το ΕΣΡ αποφάσισε το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού «Ερμής TV», έπειτα από σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ακόμη, αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία η οριστική διακοπή του δορυφορικού καναλιού TVS ΑΕ με το αιτιολογικό ότι δεν είχε καθόλου δικό του πρόγραμμα και έπειτα από συμφωνία με συγκεκριμένη εταιρεία έπαιρνε όλο το πρόγραμμα από την εταιρεία αυτή.

Όσον αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς Αlter, Αntenna και Star, που προέβαλαν στα δελτία ειδήσεών τους σκηνές ερωτικού περιεχομένου, το ΕΣΡ αποφάσισε για τους μεν Αlter και Star κατά πλειοψηφία να γίνει σύσταση, καθώς οι συγκεκριμένες σκηνές παρουσιάσθηκαν σε δύο δελτία ειδήσεων, ενώ για τον Αntenna αποφασίσθηκε να επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ, κατά πλειοψηφία, για παρουσίαση των εν λόγω σκηνών σε έξι δελτία ειδήσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024