Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την Τετάρτη ανακοινώνει ο πρωθυπουργός τις πρωτοβουλίες του για τη διαδοχή

Την Τετάρτη ανακοινώνει ο πρωθυπουργός τις πρωτοβουλίες του για τη διαδοχή

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 13:00, θα ανακοινώσει ο Κώστας Σημίτης τις πρωτοβουλίες του στο θέμα της διαδοχής του στο ΠΑΣΟΚ, αφού θα έχει ενημερώσει νωρίτερα το Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα προηγηθεί την Τρίτη συνάντηση με Γ.Παπανδρέου και Μ.Χρυσοχοΐδη.

37

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης τις πρωτοβουλίες του στο θέμα της διαδοχής του στο ΠΑΣΟΚ.

Την Τρίτη, στις 19:00, μετά την επιστροφή του από τις ολιγοήμερες διακοπές στο Κορακοχώρι Ηλείας, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου στο σπίτι του στην οδό Αναγνωστοπούλου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, περίπου στις 13.00, θα έχει προηγηθεί συνεργασία του με τον γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον υφυπουργό Τύπου και υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Τηλέμαχο Χυτήρη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει, την Τετάρτη το πρωί, για τις αποφάσεις του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στις 11:00, θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ και της Κυβερνητικής Επιτροπής. Στις 13:00 θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Μετά τις κινήσεις αυτές, θα συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να ανοίξει ο δρόμος για το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, με αποκλειστικό αντικείμενο την αλλαγή ηγεσίας.

Εν τω μεταξύ, σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες είχε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παπανδρέου προτίθεται να εντατικοποιήσει το πρόγραμμα των επισκέψεων του στην περιφέρεια. Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι συνεργάτες του Π.Μπεγλίτης, Ν.Ζιώγας, Δ.Δόλλης αλλά και ο Θ.Τσούρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024