Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Αλ.Χρυσανθακόπουλο για εξηγήσεις σχετικά με τα «φρουτάκια»

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Αλ.Χρυσανθακόπουλο για εξηγήσεις σχετικά με τα «φρουτάκια»

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Κοσμάς Σφυρίου, κάλεσε την Παρασκευή τον βουλευτή του κόμματος, Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, για διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα του βίντεο, όπου εικονίζεται να παίζει παράνομα τυχερά παιχνίδια.

29

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εκλήθη την Παρασκευή ο βουλευτής του κόμματος, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, για να διευκρινίσει το θέμα που προέκυψε όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση βίντεο που τον απεικονίζει σε μαγαζί με παράνομα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια.


Το βίντεο προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Ζούγκλα, στη συχνότητα του Alpha· στην οθόνη διακρίνεται ο βουλευτής -πρόεδρος επιτροπής της Βουλής που ερευνά το θέμα- να συμμετέχει σε παράνομα τυχερά παιχνίδια («φρουτάκια»).


Ο ίδιος ο βουλευτής εξέδωσε δήλωση, με την οποία επιτίθεται στον δημοσιογράφο πως τον εξαπάτησε, ενώ αναφέρει πως το βίντεο περιέχει «φραστικά ατελείς και τεχνικά κατασκευασμένες διατυπώσεις μου».


Ερωτηθείς σχετικώς, ο Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι «απευθύνεστε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έχει χρέος να ενημερώνει για θέματα που σχετίζονται με την πορεία του κυβερνητικού έργου. Το ιδιαίτερα λυπηρό αυτό θέμα δεν σχετίζεται με την πορεία του κυβερνητικού έργου και θα μου επιτρέψετε να μην τοποθετηθώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024