Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η άσκηση «Ηνίοχος 2018» ενισχύει τις σχέσεις συμμάχων λέει η πρεσβευτής της Βρετανίας

Η άσκηση «Ηνίοχος 2018» ενισχύει τις σχέσεις συμμάχων λέει η πρεσβευτής της Βρετανίας

Δεύτερη ημέρα της πολυεθνικής άσκησης «Ηνίοχος 2018» για πρώτη φορά με συμμετοχή της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβευτής της Μ.Βρετανίας στην Ελλάδα Κέιτ Σμιθ. «Βρετανοί πιλότοι μαζί με συναδέλφους τους από έξι χώρες σε μια άσκηση που ενισχύει τις σχέσεις συμμάχων και φίλων» αναφέρει.

Δεύτερη ημέρα της πολυεθνικής άσκησης «Ηνίοχος 2018» για πρώτη φορά με συμμετοχή της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβευτής της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Κέιτ Σμιθ.

Στην ίδια ανάρτηση, η κ. Σμιθ επισημαίνει πως «Βρετανοί πιλότοι μαζί με συναδέλφους τους από έξι χώρες σε μια άσκηση που ενισχύει τις σχέσεις συμμάχων και φίλων»

Σημειώνεται πως στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2018» που ολοκληρώνεται στις 23 Μαρτίου, συμμετέχουν με μέσα και προσωπικό, για πρώτη φορά το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Ιταλία και η Κύπρος με ελικόπτερο για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της άσκησης.

Από την Ελλάδα θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Αντικειμενικός σκοπός της «Ηνίοχος 2018» είνα να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση σε συνθήκες που προσομοιάζουν σ΄ ένα σύνθετο, πολλαπλών απειλών περιβάλλον μάχης, ώστε να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024